Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktor Šimunić:

'Zvali su me iz USKOK-a, sutra im idem odnijeti snimku'

Viktor Šimunić i Žarko Tušek
PIXSELL
26.01.2021.
u 14:14

Nakon što je snimka pokušaja političke trgovine objavljena u javnosti, u priču se upleo i USKOK

Nakon što je objavljena snimka koju je nezavisni vijećnik grada Oroslavja Viktor Šimunić snimio u jednoj zagorskoj kleti, a na kojoj se čuje kako mu HDZ-ovac Žarko Tušek nudi ilegalnu pomoć u kampanji te razne funkcije, u priču se upleo i USKOK.

Kako je Šimunić javio, USKOK je tražio da im donese snimku, pišu 24 sata.

– Sutra im je idem odnijeti – rekao je Šimunić.

Šimunić je kazao ranije danas kako nije mogao prihvatiti ono što su mu HDZ-ovci nudili jer bi tada pogazio sve za što se zalaže, dok je Tušek izjavio da je snimka autentična, ali da je on karikirao te da to nije bio pokušaj političke trgovine.

– Šimunić je sam otvarao mogućnosti suradnje, sam je dao do znanja da je razgovarao i sa svim ostalim mogućim partnerima. Cijelu tu stvar iskoristio je za zlobnu diskreditaciju mene kao čovjeka, ne mogu ni vjerovati da sam se našao u takvoj situaciji – rekao je Tušek.

Ključne riječi

Komentara 32

YO
youme123456
14:31 26.01.2021.

banda kraddezeovska, umjesto da kažu hvala šimunić jer si otkrio korupciju u našoj stranci treba tako i dalje, oni brane korumpirane lopove iz vlastitih redova, a onda druge krive da je hrvatska pokradena, uništena, raseljana, rasturena....

VJ
vjekoslavkatalina
14:42 26.01.2021.

A i ovaj hdzovac je tutlek..svaka susa ih snimi..pa jel gledaju filmove kak se prvo pretrese svakog da ih ne snima..kaze ugasi mobitel...sto ih seks nije poducio na seminaru prije ulaska u stranku-'ne vjeruj nikom pa ni sebi'

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
14:57 26.01.2021.

HDZ kao udružena zločinačka organizacija ima 30 godišnju povijest afera, sami popis afera bi bio dovoljan da popuni solidnu knjigu ali Plenković ihje brojčano u 1 i pol mandata sve nadmašio, kao da je svu lopovsku kalameriju skupio na jedan kup, stvorio reprezentaciju lopina i to svih dobnih uzrasta!Protiv njih Italija-cosa-nostra šanse nebi imali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije