Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30. obljetnica oslobođenja juga Hrvatske

Županija o bojkotu Milanovića: 'Nedopustivo da manifestaciju zasjene prijepori, svađe i razdori koje dnevno producira'

Zagreb: Izjava Zorana Milanovića nakon dodjele nagrada pripadnicima MUP-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
28.10.2022.
u 13:37

Zoran Milanović nije pozvan na obilježavanje 30. obljetnice oslobođenja juga Hrvatske, a iz Dubrovačko-neretvanske županije tvrde kako odluka "nema nikakve veze sa strankama"

Predsjednik Zoran Milanović nije pozvan na obilježavanje 30. obljetnice oslobođenja juga Hrvatske, otkrio je jučer Večernji listIvica Puljić iz Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije pojasnio nam je danas kako je odluka donesena jer je "nedopustivo da manifestaciju zasjene prijepori, svađe i razdori". 

- Nepozivanje predsjednika Milanovića na obilježavanje 30. obljetnice oslobođenja juga Hrvatske odluka je Organizacijskog odbora, a donesena je zbog toga što je nedopustivo da ovakvu dostojanstvenu manifestaciju, u kojoj su u središtu branitelji i hrvatsko zajedništvo, zasjene prijepori, svađe i razdori koje dnevno producira naš predsjednik - istaknuo je. 

- Odluka nema nikakve veze sa strankama, niti postoje bilo kakve zabrane pozivanja predsjednika - dodaje. 

Na obljetnicu je, kako smo jučer pisalipozvana i vojska jer je u sklopu dvodnevnog programa obilježavanja 30. obljetnice oslobođenja u subotu predviđen nastup akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Krila Oluje, ali i predstavljanje Počasno-zaštitne bojne kojoj je jedna od zadaća zaštita i osiguranje vrhovnog zapovjednika.

 

 

Komentara 48

KR
kronika20
14:43 28.10.2022.

Najgori premijer na svijetu najgore smeće hrvatske koje su nam nametnuli jugosrpski mediji i razne protuhe, razni škore i brojna slična izdajnička., komunjarska bagra

ST
stefj
13:58 28.10.2022.

To je OK, no lik će se sigurno dokopati mikrofona negdje drugdje. A i te manifestacije bi mogle biti malo skromnije i moglo bi ih biti manje.

KO
koraknaprijed
14:03 28.10.2022.

Najgori premijer u povijesti skoro je uspio srušiti sviju stranku čiju članarinu nije godinama plaćao, ta ista stranka na čelu sa Peđom Grbinom kaže da je Milanović njihov najbolji kandidat za predsjednika države. To govori sve o Milanovicu,Grbinu i njihovoj tužnoj stranki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije