Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Sopotu

'Žena je bila umotana u tepih. Vidio sam da joj je otpala tenisica'

Ubojstvo u Sopotu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/7
15.02.2020.
u 14:17

Stanovnici Zemljakove ulice gdje se zločin dogodio, kažu da su čuli žestoku svađu dvojice muškaraca, ali i neki vrisak ženske osobe

Zagrebačka policija u subotu oko 7.30 sati pronašla je tijelo žene u Zemljakovoj ulici u Novom Zagrebu. 

Stanarka zgrade u Zemljakovoj ulici ispod čijeg prozora je tijelo pronađeno rekla nam je kako su je vika i udarci probudili i uplašili oko 7 ujutro. Njezin suprug odmah je išao pogledati što se događa kada je vidio pred zgradom Hitnu pomoć i policiju.

- Vidio sam da je žena bila umotana u tepih i da joj je otpala tenisica. Ne znam što se dogodilo. Je li ju netko bacio ili dovukao - rekao je susjed.

Stanovnici Zemljakove ulice gdje se zločin dogodio, kažu da su čuli žestoku svađu dvojice muškaraca, ali i neki vrisak ženske osobe.

Policija i dalje patrolira Sopotom, a predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb Milenko Arapović rekao je kako bi, da se radi o prirodnoj smrti, a sudeći po prijašnjevim slučajevima, policija odmah obznanila, a za ovaj očevid će se ipak morati malo pričekati. Dodao je da se i dalje ništa ne zna. 

Jedan od susjeda rekao nam je kako je vidio ženu umotanu u tepih i, koliko je uspio vidjeti, smatra da se radi o mladoj djevojci u dobi od 18, 19 godina. 

Još jedan susjed rekao nam je kako je prije otprilike mjesec dana ispred ulaza zgrade vidio dva muškarca kako sjede u sivom golfu i čekaju nekog, ali istaknuo je kako mu nije izgledao kao nitko poznat, dok drugi susjed kaže kako je prije par mjeseci, dok je pušio na svom prozoru, primijetio kako se cura i dečko svađaju u obližnjem parku, no brzo su se pomirili i zagrlili. 

Dodao je kako je moguće da je riječ o stanarki te zgrade zbog toga što tu često "dolaze i odlaze studenti".

Ubojstvo u Sopotu
1/7
Ključne riječi

Komentara 9

AL
Alkana
12:29 15.02.2020.

A Istanbulska ne pomaže? Rekli su nam da ju moramo potpisati upravo radi zaštite žena od nasilja. Jadno i prejadno, a opet sve je moguće u zemlji gdje silovatelj bude oslobođen ili uvjetno kažnjen jer je silovao ženu samo jednom. Prema tome možda i ubojstvo, ako je počinjeno samo jednom, prolazi bez adekvatne kazne. Dok se kazne drastično ne povise, bit će sve više i više ovakvih groznih slučajeva ubojstava i seksualnih delikata. Doživotni zatvor treba češće primjenjivati u presudama.

DU
Deleted user
12:12 15.02.2020.

Pa ljudi što je ovo? Da smo Sirija sa ISILom na čelu bilo bi previše.

SO
sohnahoakasaa
16:22 15.02.2020.

Ostavite portale i komentare za starije i stare koji su već svoj 'posel' obavili. U velikoj većini slučajeva odgojili i poučili svoju djecu i unučad (koliko su im roditelji dozvolili) pravim životnim vrijednostima a vi se posvetite istoj misiji. Maknite se od računala, televizijskih serija i sapunica, mobitela i provodite više vremena s djecom nego s kućnim ljubimcima. Kad vam prva i najvažnije životna zadaća bude odgojiti čovjeka i u tome uspijete (a možete ali sebedarjem) onda će ovakvi događaji biti slučaj a ne svakodnevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije