Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv bolesti

Zelene nindže u borbi protiv buha i krpelja

Zeleni nidndza
Foto: PR FOTO
1/2
26.06.2015.
u 09:54

Posljednjih mjesec dana, na svim popularnim destinacijama vlasnika kućnih ljubimaca pojavljuju se neobični posjetitelji.

Zelene nindže koje predstavljaju zaštitni znak sredstva protiv buha i krpelja oduševljavaju Zagrepčane, djecu a kućni ljubimci im rado prilaze, kao da znaju da su ovdje da ih štite.

Zelene nindže dio su Frontline promotivne kampanje, jer oslobađaju snagu potpune zaštite. Originalnom idejom potaknulo se Zagrepčane da neovisno o tome čime štitimo svoje kućne ljubimce saznamo više o buhama i krpeljima jer je njihova sezona počela.

Počela je invazija krpelja, a ove godine situacija je još dramatičnija nego prije. Kroz zadnjih desetak dana veterinari liječe veliki broj pasa od bolesti koje prenose krpelji. Krpelje se može “pokupiti” dok bezbrižno šećete s djecom Zrinjevcom, pustite psa da se istrči na Ribnjaku ili ste s obitelji na Bundeku. S toplijim danima i buhe počinju zadavati probleme kućnim  ljubimcima, a zbog što lakšeg suživota sa našim psima i mačkama važno je da ih se riješi buha. Cjelogodišnja zaštita svojeg ljubimca, uključujući zimske mjesece bit će najsigurnija zaštita.

Građani koji susretnu zelene nindže u akciji sjetit će se da primjereno i učinkovito zaštite svoje kućne ljubimce. Dosad su viđeni na Bundeku, Jarunu,  Utrinama,  Savskom  nasipu, Tuškancu, Sljemenu, Kegliću, Cvjetnom trgu, a tko zna, sutra možda na vašem omiljenom šetalištu.

>>Krpelji vrebaju! Pročitajte kako se zaštititi i što napraviti ako vas ugrize

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
10:18 26.06.2015.

sa ogrlicom (215kn) i Frontlineom (85kn) šapa našpricanih biokillom pokupio mi I buhe I 2 krpelja u 15 min redovne šetnje ulicom------sve mi se čini da jedino napalmom možemo to riješiti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije