Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐENI KRIMINALAC

Zdravko Mamić najavio presicu: 'Pripremam oluju za one koji se boje istine'

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Denis Kapetanovic/PIXSELL
17.06.2022.
u 14:49

Najavio je konferenciju za medije u Mostaru 20.6. u 11 sati.

Zdravko Mamić, bivši dopredsjednik GNK Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa koji je osuđen za izvlačenje novca iz nogometnog kluba javnosti se obratio na svojoj Facebook stranici.

Najavio je konferenciju za medije u Mostaru 20.6. u 11 sati.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11 sati u dvorani Princess, na 6. katu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine - press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!", napisao je Mamić na Facebooku.

Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11 sati u dvorani Princess, na...

Posted by Zdravko Mamić on Friday, 17 June 2022

 

Komentara 59

AG
Agricola
16:01 17.06.2022.

Vjerojatno će, kao onda kad je držao pressicu u Beogradu, ponoviti kako je jugoslavija bila najbolja država na svijetu. Inače, Mamić je baš obrazac pravog jugoslavena, lopov, lažov, licemjer, prevarant, sociopat, bolesni luđak, tako da nije nikakvo čudo da je nekom takvom takva jugoslavija bila najbolja država na svijetu. A ja kad nekad pomislim zašto i za koga sam išao u rat, uvijek mi bude drago kad vidim ovakve, s posebnim užitkom sam rušio tu državu, najgoru, najzločinačkiju i najseljačkiju državu u povijessi!

JO
jocoudriga
15:48 17.06.2022.

Dođi u Hrvatsku pa im reci sve što ih ide.

MA
Makbe
15:48 17.06.2022.

A što je s onim lopovima koji su ga osudili i uzimali mu novac i darove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije