Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN PROCES

Četiri godine nakon presude: Braća Mamić na slobodi, poreznik u zatvoru

07.06.2022.
u 15:26

Čitav je niz repova proizišlih iz afere zbog izvlačenja novca iz Dinama, od bijega okrivljenika, uhićenja sudaca do poništenja presude Damiru Vrbanoviću

Komentara 10

VG
Veseli Gost
15:46 07.06.2022.

Cudi me kako su mogli Pevec i suprugu osuditi i staviti u zadvor u vrlo kratkom vermenu.Pevci su osudeni za puno manje izvlacenja novca iz svoje companije.

Avatar istovari
istovari
15:46 07.06.2022.

Mamića na euro!

Avatar .kikazaru
.kikazaru
16:45 07.06.2022.

Zoran, Zdravko, Stojan. Kad obitelj u Hercegovini želi pokazati da nisu Hrvati u duši, nego slučajno, onda daju tako neutralna imena. Nije ni čudo da je Zdravko izjavio "Jugoslavija je bila najbolja zemlja." Uz svoju pohlepu za novcem i ljubav prema jugovini nije ni čudo što se svesrdno zalagao za "regionalnu ligu" i svoje džepove. Kad mu je u interesu u stanju je i do Međugorja na koljenima, samo što Boga ne može prevariti. Želim njemu i cijeloj njegovoj pohlepnoj antihrvatskoj obitelji sve najgore u životu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?