Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemarne službe

Zbog ljetnih guma srpski predsjednik mijenja osiguranje

Tomislav Nikolić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
05.12.2013.
u 12:35

Služba za osiguranje Tomislava Nikolića više je puta bezuspješno tražila, doznaje se, da se na njegovu službenom automobilu zamjene gume

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić razmišlja otkazati policijsko osiguranje zbog nemara MUP-a Srbije prema njemu i postrojbi koja ga osigurava, a razlog su ljetne gume na automobilu kojim se vozi, doznaje agencija FoNet iz izvora bliskih uredu predsjednika Srbije.

Prema istim izvorima, služba za osiguranje predsjednika Srbije "više puta je bezuspješno tražila da se na Nikolićevu službenom automobilu zamjene ljetne gume".

– Posljednja urgencija dostavljena sektoru MUP-a za financije, ljudske resurse i zajedničke poslove bila je 29. listopada, ali ni nakon toga ništa nije poduzeto ni postupljeno prema predviđenoj proceduri – žale se izvori bliski uredu predsjednika Srbije koji tvrde da ovo "nije jedina opstrukcija" MUP-a prema Nikoliću, ne iznoseći detalje.

Država nabavlja gotovo 50.000 autoguma za 50 milijuna kuna

Komentara 3

Avatar Hr98
Hr98
14:30 05.12.2013.

naši ne mjenjaju gume nego aute

CV
crna vrana
13:44 05.12.2013.

Tomi Grobaru spremaju trapulu. To je inače srbijanski specijalitet rezerviran za visoke dužnosnike , kolokvijalno poznat pod kodnim nazivom Đinđić !

Avatar Joja
Joja
12:50 05.12.2013.

Neka dojde na Pantovcak. Tu bu sigurniji i zasticen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije