Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PADALE OTPUŽBE

Zaiskrilo na konferenciji između Dodika i novinarke: 'Vi ste obični švercer i ratni profiter'

Youtube screenshot
01.10.2021.
u 11:52

Dodik je zatražio da se Jarašević isključenje mikrofona, no novinarka se nije smela

Žestoka rasprava između Milorada Dodika i novinarke BN televizije dogodila se jučer na press konferenciji u Sarajevu, kada je član predsjedništva dotičnu televiziju optužio za izdaju. 

Nakon što je govorio o sastancima s Ursulom von der Leyen te izaslanikom Gabrielom Escobarom, Dodik se dotaknuo aktualne teme o aferi u Kiseoniku te za to otpužio BN televiziju za kreiranje cijele afere u suradnji s političkom opozicijom, sve s ciljem narušavanja atmosfere u Republici Srpskoj, javlja Oslobođenje

Na ovakve izjave javila se novinarka BN-a Slađana Jarašević koja je upozorila da se ne obraća tako njoj i njenim kolegama. 

-  U ovih 20 minuta samo ste se bavili BN-om. Upozoravam vas da je ovo posljednji put da se tako obraćate meni i mojim kolegama kao i da govorite tako o BN televiziji. Da se više nikad niste usudili govoriti tako, rekla je Jašarević. 

Dodik je zatražio da se Jarašević isključenje mikrofona, no novinarka se nije smela te nastavila: 

- Ja sam član porodice poginulog borca, a vi ste u ratu švercovali cigarete. Vi ste obični švercer i ratni profiter. Vi 'gulite' ovaj narod, zarađujete na njihovom zdravlju, da l vas je sramota?, upitala je. 

Član predsjedništva je na ovakve optužbe uzvratio istom mjerom.

- Vidite da ovi s BN-a nisu normalni. Ti (novinarka op.a.) si veliki izdajnik kao i tvoja televizija. Vaša televizija je dio udruženog zločinačkog poduhvata protiv RS-a i naravno da ste instruisani da radite ovo što radite. Vi ste najveći zlotvori u RS-u, odgovorio je Dodik.

- Niste trebali ni dolaziti, nadodao je.

Cijelu konferenciju možete pogledati ovdje, a svađa kreće od 26. minute i 30 sekundi: 

 

Komentara 13

RE
Regica
12:03 01.10.2021.

Nisu ni nasi politicari cvijece ali mi je ipak drago kad vidim da nisu krkani I primitivci na celnim pozicijama kao ovi istocno..ovi se srbi nisu milimetra pomakli od 91g. Jedan milimetar.

MP
miroslav.petkovic.7564
14:44 01.10.2021.

Milorar je puno pomoga za most na Peljescu da je glasa protiv mosta nebi bilo.A to sto je ratni profiter takvih ima kod nas koliko hoces..Bizali auto putem sa vrecama novca i glumili hrvatstvo...A masa ih na drzavnin jaslican i cuclaju..

KO
konfederacija
15:02 01.10.2021.

bravo mile nesekiraj se ubrzo nastupa kršćanska stranka bih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije