Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Zadar ide u izbore? Ričard pozvao gradonačelnika da podnese ostavku, i on nudi svoju

Zadar: Gradonačelnik Branko Dukić održao konferenciju na temu Proračuna s nužnim rashodima i izdacima
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
30.01.2023.
u 18:17

HDZ-ov gradonačelnik je većinu u vijeću optužio da je prevelikim brojem amandmana blokirala proračun, i pozvao ih na ostavku, ali svoju ponudio nije

Enio Meštrović alias Ričard oglasio se putem objave na Facebooku prema kojem je jasno da neće doći do dogovora u Zadru. U vijeću HDZ sa partnerima eventualno ima manjinu (12), a Enio Meštrović, SDP i AM većinu od 15 vijećnika. HDZ-ov gradonačelnik je većinu u vijeću optužio da je prevelikim brojem amandmana blokirala proračun, i pozvao ih na ostavku, ali svoju ponudio nije. Sad je pak njega pozvao na ostavku Enio Meštrović i ponudio svoju, uz to je prozvao i zadarski list za cenzuru. Donosimo objavu u cijelosti.

“CENZURA

U proteklih dvadesetak dana dao sam izjave za hrt, rtl, novu tv, N1, radio zadar, zadarski hr... Zadarskom listu nažalost ne, hvala! Jedini koji nisu cenzurirali moju izjavu o najbržem rješenju tvrde i neodržive kohabitacije i blokadi proračuna u Zadru je N1 tv.

...

"Pozivam gradonačelnika da podnese ostavku na svoje mjesto. 

Isto ćemo učiniti i mi odmah poslije njega.

Način vođenja grada da gradonačelnik provodi samovolju i ne priznaje Gradsko vijeće od početka ne vodi nikamo. Učiti nekoga da čuje drugoga poslije trideset i dvije godine nema smisla.

Izbori!

Neka građani kažu svoje!"

P.s. Niste nas uspili slomiti.
Dajte građanima da nas kazne!'', napisao je.

>> VIDEO Nove cijene goriva: Od idućeg tjedna poskupljuju benzin i dizel?

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
21:17 30.01.2023.

E moj vaginadoture, eli vo tebi tribalo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije