Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STRADAO' i PRIJATELJ

Stalno se žalili na hranu u restoranu pa im vlasnik zabranio pristup

pub
Foto: The Interceptor
1/2
19.09.2016.
u 19:11

Chris Stanley (51) i Jason Ponder (35) i dalje smiju doći piti u The Interceptor, ali ne i jesti, a zabranjene su im čak i grickalice na šanku

Gost je uvijek u pravu, jedno je od glavnih pravila ugostiteljstva. No ima i onih koji se ne slažu, a među njima je, čini se, i uprava jednog puba u West Bromwichu u Engleskoj, koja je dvojici muškaraca zabranila da se kod njih hrane zbog previše pritužbi.

Kako piše Metro, Chris Stanley (51) i Jason Ponder (35) i dalje smiju doći piti u The Interceptor, ali ne i jesti, a zabranjene su im čak i grickalice na šanku. A sve to zato što je Chris, kojeg kvaliteta hrane više puta nije zadovoljila, poslao pismo šefu puba u kojemu je kritizirao šefa kuhinje.

- Znam da ne trebate puno očekivati ako platite 9 funti (oko 80 kuna) za dva obroka, ali barem bih trebao dobiti jestiv obrok za svoj novac - komentirao je Chris. Šef puba nakon pisma im je došao i rekao da mu je dosta jer se stalno žale te da im više neće posluživati hranu.

Na Chrisa se naljutio i njegov frend Jason, koji je očito skloniji držanju jezika za zubima, ali je i sam pao pod zabranu.

- Neću se vraćati tamo. Bojkotiram pub jer zašto bih im dao novac kad se ne bih osjećao dobrodošlo ili ugodno - poručio je Jason.

Glasnogovornik puba poručio je kako su zaključili da ne mogu zadovoljiti očekivanja ove dvojice pa im stoga više neće moći posluživati hranu, ali su dobrodošli žele li nešto popiti.

>> Kako ne reagirati 
na lošu kritiku

Komentara 6

PU
pulizg
20:05 19.09.2016.

kaj dolaze tam ak im ne valja

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:14 19.09.2016.

?....

BI
Biouskoli91
07:20 20.09.2016.

frend!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije