Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMACIJA UZ GLAZBU

Vučić i španjolski premijer zapalili Twitter šetnjom: 'Televisa presenta'

Twitter
30.07.2022.
u 22:50

Nisu izostali ni komentari poput "Televisa presenta" ili "Rekao je da",

Diplomacija je ozbiljan posao, a to je bome dokazao srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji se pošteno potrudio da ugosti španjolskog premijera Pedra Sancheza koji je u petak stigao u Beograd u službeni posjet zemlji.

Na društvenim mrežama kruži video na kojoj se dvojica političkih lidera šeću dok ih dočekuje srpska pjevačica Jelena Tomašević, koja u pratnji dvojice glazbenika, pjeva pjesmu "Un año de amor". Snimka te kratke šetnje oduševila je Internet i nije dugo trebalo čekati na brojne reakcije.

 

- Srpski predsjednik pokušava zavesti Pedra Sancheza kroz snagu glazbe. Ovako izgleda neuzvraćena ljubav - našalio se popularni profil Le Chou News koji je i objavio video šetnje.

Nisu izostali ni komentari poput "Televisa presenta", "Muva ga" ili "Rekao je da", a drugi su pak išli na neočekivanu političku sličnost dvojice lidera s "Jedan ne priznaje Kosovo, drugi ne priznaje Kataloniju".

VIDEO: Imate devizni račun s eurima? Evo što će promijeniti od 1. 1. 2023.

Komentara 17

PA
Pahor
07:20 31.07.2022.

Nekome ce se posreciti veceras😍😍😍

DU
Deleted user
00:09 31.07.2022.

Jbg ovaj vucic je vise pozvan po svitu politicara nego nasi

Avatar grozniivan
grozniivan
06:56 31.07.2022.

svaki dan gazda u večernjem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije