Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ušao kroz prozor

Vlasnica lopovu: Je l’ vi to meni kradete?

policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
19.05.2015.
u 18:37

D. D. (58) kradljivac je ušao u kuću usred noći. Usnula žena najprije je pomislila da su njezini psi počeli kopati po vrećici s hranom

Nakon što je obio prozor i s njega strgao mrežicu za komarce, vješti lopov gotovo nečujno ušuljao se u obiteljsku kuću u Ulici Mikulići u noći na utorak. U ruke je uzeo baterijsku svjetiljku i krenuo u potragu za vrijednostima.

Međutim, nije računao s tim da će mu upravo svjetiljka omesti planove i D. D. (58), vlasnicu kuće, dignuti na noge. Osim nje, u kući je u trenutku provale bila i njezina kći.

– Probudilo me plavo svjetlo na zavjesi i u tom sam trenutku iskočila iz kreveta i otišla vidjeti što se događa. Mislim da sam čula neko komešanje i u sljedećem trenutku sam povikala: “Ma je l’ vi to meni kradete!” – ispričala nam je D. D. koja u početku uopće nije shvatila da joj se u kući nalazi provalnik. Rečenica “Je l’ vi to meni kradete” bila je upućena njezinim psima. Naime, kako ju je svjetlo u pola tri ujutro prenulo iz sna, D. D. je pomislila da su njezina dva psa počela kopati po vreći s hranom za koju je mislila da ju je ostavila u hodniku.

– U cijelom tom užasu smiješno mi je što sam pomislila da se moji psi komešaju po kući. Ne znam otkud mi je to uopće palo na pamet ni kako sam usred noći uspjela plavo svjetlo povezati sa psima – kazala je okradena vlasnica. Čim je D. D. počela vikati, provalnik je pobjegao iz kuće. Sa sobom je stigao uzeti i plijen – torbu s novcem i dokumentima. Kako neslužbeno doznajemo, u torbi je bilo desetak tisuća kuna.

– Moguće da je pobjegao kroz isti prozor kroz koji je i ušao – rekla je D. D. koja se jutro nakon provale oporavlja od šoka.

>> Kako zaštiti apartmane i vikendice od provala, krađe, poplave i drugih rizika

>> U isto vrijeme provaljeno u dva stana u istoj ulici, ukraden nakit vrijedan 230.000 kuna

Komentara 9

Avatar Chupacabra
Chupacabra
23:12 19.05.2015.

10.000kn u torbi..??? Svi imaju nekakvu "zalihu" novca doma..??? Mene da netko opljačka, umro bih od srama....

Avatar navijač
navijač
19:02 19.05.2015.

Pravim lopovima se novac nosi i uplacuje na racun u banku i jos molis boga da brzo dodjes na red.O vo je ocito bio pocetnik, ali ipak je na brzaka nadao torbicu i novce.

TM
Tim_Minchin
21:59 19.05.2015.

a kakvi su to psi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije