Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENI DIO SJEDNICE

Vlada imenovala dr. Mariju Bubaš državnom tajnicom u Ministarstvu zdravstva

Zagreb: U hotelu Westin predstavljena Internetska platforma sigurna okupljanja
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
18.08.2022.
u 16:39

Na osobni zahtjev razriješen je dosadašnji član Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje dr. Marko Primorac

Vlada je na zatvorenome dijelu sjednice u četvrtak razriješila Željka Plazonića dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu zdravstva, a novom je državnom tajnicom imenovana dr. Marija Bubaš, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću..

Irena Križ Šelendić imenovana je ravnateljicom Uprave za energetsku učinkovitost u zgradarstvu, projekte i programe Europske unije u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, temeljem provedenog javnog natječaja na razdoblje od četiri godine.

Na osobni zahtjev razriješen je dosadašnji član Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje dr. Marko Primorac.

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada je donijela i Odluku o provođenju mjera osiguranja i zaštite. Točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" i sadržaj se ne može objaviti, dodaje se, uz ostalo, u priopćenju.

Komentara 5

DU
Deleted user
16:57 18.08.2022.

Doktori ne bi trebali biti na čelu ministarstva zdravstva ili na čelu bolnica.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:49 18.08.2022.

Sve po zasluzi....jadna se sva iskočoperila u covid eri na strani zla

BI
Biouskoli91
18:15 18.08.2022.

Cini se da je kvalificirana. Ima brnjicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije