Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Ostavio ju je par dana prije vjenčanja, a ono što je ona napravila postalo je hit

Shelby Swank
Foto: Facebook
1/3
09.01.2016.
u 09:40

Kako se datum vjenčanja bližio, ništa nije dalo naslutiti da će nešto poći po zlu.

Shelby Swink bila je tek još jedna od mnogih presretnih mladenki koja je dan svog vjenčanja isplanirala do najmanjeg detalja. 

Kako se datum vjenčanja bližio, ništa nije dalo naslutiti da će nešto poći po zlu. 

Pet dana prije nego što su se trebali zavjetovati na vječnu ljubav, zaručnik je Shelby rekao da prekida s njom. Prekinute zaruke, otkazano vjenčanje...Ili ne?

Shelby više nije bila mladenka, a za vjenčanje je gotovo sve bilo spremno. Oržati zabavu da ne propadne ili sve "pustiti kvragu"? 

Ova bivša mladenka dobila je savjet da uništi svoju vjenčanicu i na taj način izbaci emocije koje su je zarobile . To joj se na početku činilo kao suluda ideja, no našla je u njoj  neki smisao. 

Okupila je svoje nesuđene djeveruše i roditelje i u ruke im dala boju. Stala je na livadu i s prvom bojom koja je bačena na njenu bijelu vjenčanicu, Shelby se osjetila oslobođenom. 

Fotografije u svojoj obojenoj vjenčanici nije htjela objavljivati nigdje prije 1. studenog, kada je bio datum njenog isplaniranog vjenčanja, a nakon što je to učinila, njena priča i fotografija otada su postale viralni hit. 

 

 

Komentara 9

DU
Deleted user
12:57 09.01.2016.

Jedan od "jačih" članaka u Večernjem listu u zadnjih par godina, pljuc...

DU
Deleted user
11:52 09.01.2016.

A jest ga strašno zajebala, nema što......

ČO
čokoladica
13:31 09.01.2016.

frajer oso s ovom ljevom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije