Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ostavio ju je par dana prije vjenčanja, a ono što je ona napravila postalo je hit

Kako se datum vjenčanja bližio, ništa nije dalo naslutiti da će nešto poći po zlu.
09. siječnja 2016. u 09:40 10 komentara 55242 prikaza
Shelby Swank
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Shelby Swink bila je tek još jedna od mnogih presretnih mladenki koja je dan svog vjenčanja isplanirala do najmanjeg detalja. 

Kako se datum vjenčanja bližio, ništa nije dalo naslutiti da će nešto poći po zlu. 

Pet dana prije nego što su se trebali zavjetovati na vječnu ljubav, zaručnik je Shelby rekao da prekida s njom. Prekinute zaruke, otkazano vjenčanje...Ili ne?

Shelby više nije bila mladenka, a za vjenčanje je gotovo sve bilo spremno. Oržati zabavu da ne propadne ili sve "pustiti kvragu"? 

Ova bivša mladenka dobila je savjet da uništi svoju vjenčanicu i na taj način izbaci emocije koje su je zarobile . To joj se na početku činilo kao suluda ideja, no našla je u njoj  neki smisao. 

Okupila je svoje nesuđene djeveruše i roditelje i u ruke im dala boju. Stala je na livadu i s prvom bojom koja je bačena na njenu bijelu vjenčanicu, Shelby se osjetila oslobođenom. 

Fotografije u svojoj obojenoj vjenčanici nije htjela objavljivati nigdje prije 1. studenog, kada je bio datum njenog isplaniranog vjenčanja, a nakon što je to učinila, njena priča i fotografija otada su postale viralni hit. 

 

 

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas