Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVART BRDA

VIDEO Željko Kerum Splićanima dijelio srdele i majice s natpisom koji je mnoge nasmijao

Kerum Splićanima dijelio srdele i majice s natpisom
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/12
26.06.2020.
u 10:09

Još sinoć je preko svog Facebooka pozvao pratitelje da u petak u devet ujutro dođu ispred kultne tržnice na Brdima, kvartu gdje je nekad živio i gdje je otvorio svoju prvu trgovinu.

Željko Kerum, bivši splitski gradonačelnik i aktualni kandidat za novi saziv Sabora, jutros je u splitskom kvartu Brda građanima dijelio srdele i majice s natpisom "Može li se riba lovit online?".

Još sinoć je preko svog Facebooka pozvao pratitelje da u petak u devet ujutro dođu ispred kultne tržnice na Brdima, kvartu gdje je nekad živio i gdje je otvorio svoju prvu trgovinu. 

26.06.2020.,Split- Zeljko Kerum i HGS na Matejusci dijelili ribu i majice s natpisom 'Moze li se riba loviti online?' Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

- Malo ćemo se podružit i počastit ću vas friškom ribom iz prave, a ne online mreže. Pridržavajmo se epidemioloških mjera kako bi sve prošlo u najboljem redu - poručio je Kerum preko Facebooka, uz fotografiju "čovjeka" u bijeloj majici s natpisom Željko Kerum (HGS): Može li se riba lovit online, a što je njegova osebujna izjava iz nedavne HRT-ove emisije Otvoreno kada je Mireli Holy replicirao u vezi potrebe digitalizacije. 

Komentara 7

BE
Beskucnik
15:40 26.06.2020.

Hrvatska izvozi 15 milijardi € (uglavnom sirovine) , Irska izvozi 210 milijardi € , glavne grane IT farmacija medicinska oprema .., samo google ima 8000 radnika sa prosjecnom placom 100 000 € godisnje, zato stanarina oko googla kosta preko 2 tis. za omanji stan , nije mi jasno tko to zivi u Hrvatskoj ? Hrvati su dobro educiran narod , prosjecan Hrvat je skolovaniji od Irca , pa opet nam analfabeti vode drzavu i podkapacitirani ljudi vode drzavu , jedno vrijeme gradonacelnici su bili kerum Jambo Bandic Ďapic Duspara Marina Lovric Miletic u Puli , nama pola politicara ima dopisnu skolu ili kupljen fakultet

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
11:32 26.06.2020.

I Jambo je dijelio srdele.

SU
Sunny
16:15 27.06.2020.

Hvala što u vaš grad više nitko nije dobrodošao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije