Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj bilo udobno

VIDEO: Svinja u vožnji iskočila iz prikolice na cestu

sanaderr
Foto: Arhivska fotografija
1/2
08.09.2012.
u 18:30

Životinja se progurala kroz ogradu i ceradu na prikolici te nakon kratke pripreme iskočila na cestu

Vozači automobila na jednoj rumunjskoj cesti ostali su u šoku i nevjerici kada je iz prikolice automobila ispred njih provirila svinja.

Životinja nezadovoljna udobnošću prijevoza progurala se kroz ogradu i ceradu na prikolici te nakon kratke pripreme iskočila na cestu. Sudeći prema videu, pad je uspjela preživjeti, no podvig nije uspjela izvesti neopaženo jer je vlasnik ubrzo primijetio da je \"lakši\" za jednu svinju.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar flegmatik
flegmatik
22:49 08.09.2012.

O jadna gujdica :-(

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:19 09.09.2012.

A lik pretice na punoj liniji,....to mogu samo "domaci".

OB
-obrisani-
19:24 08.09.2012.

neki od vas nece mi vjerovati prije li sam u video-clanku procitao o kojoj se drzavi radi..vec bio slutio da se radi o rumunima i rumuniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije