Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska scena

VIDEO Prtljažnik auta se iznenada otvorio, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno

iskočio iz prtljažnika
Foto: Screenshot YouTube
1/2
03.04.2019.
u 09:28

Ovakve situacije u Meksiku nisu neuobičajene, a lokalni mediji izvijestili su kako se nekoliko nasilnih incidenata dogodilo na tom području u proteklih nekoliko dana

Nevjerojatnu scenu snimila je kamera jednog automobila na ulicama Mexico Cityja.

Vozeći automobil Avenijom Constituyentes, koja se proteže od istoka prema zapadu meksičke metropole, iz bijelog automobila koji se vozio ispred vozila s kamerom odjednom je iz prtljažnika iskočio jedan muškarac.

Bila je riječ najvjerojatnije o otmici budući da je muškarac na rukama imao lisice.

Iskočivši iz prtljažnika, muškarac se kotrljao po cesti, a automobil koji je sve snimao zaustavio se na trenutak. No brzo je nastavio s vožnjom.

Nakon što je snimka objavljena na internetu, brojni komentatori došli su do zaključka kako su muškarca otmičari vjerojatno pustili i sami mu otvorili prtljažnik nakon što je za njega plaćena otkupnina. Međutim, nije isključena ni mogućnost da je muškarac sam otvorio prtljažnik i tako pobjegao.

Ovakve situacije u Meksiku nisu neuobičajene, a lokalni mediji izvijestili su kako se nekoliko nasilnih incidenata dogodilo na tom području u proteklih nekoliko dana zbog čega je policija pojačala svoj nadzor.

GALERIJA Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

iskočio iz prtljažnika
1/29

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije