Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak sudar

VIDEO Stravična nesreća: Vozač napravio kobnu pogrešku, vlak naletio i razbio auto

Vlak naletio na auto
Foto: YouTube screenshot
1/2
05.03.2020.
u 14:08

- Vozač se izvukao samo s ogrebotinama, zahvalni smo što nesreća nije završila tragično - komentirao je policajac.

Gradske vlasti u Los Angelesu upozorile su građane na oprez prilikom vožnje na željezničkim prijelazima nakon stravične nesreće koja se dogodila u utorak.

Tada se, naime, metro Blue Linea sudario s automobilom, i to kad je neoprezni vozač pokušao prijeći preko željezničke pruge u trenutku dok je jedna rampa bila podignuta. Video prikazuje kako vlak u punoj brzini udara vozilo i odbacuje ga.

 

Snimku je na društvenim mrežama objavio Moses Castillo, policajac iz Los Angelesa, a na njoj se čuje njegov komentar 'to mora boljeti'.

- Vozač se izvukao samo s ogrebotinama, zahvalni smo što nesreća nije završila tragično - komentirao je Castillo još na Twitteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije