Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED PJEŠAČKOG PRIJELAZA

VIDEO Strava na ulici u SAD-u: Majci pokušao oteti bebu iz ruku, kamere sve snimile

Twitter screenshot
07.11.2023.
u 09:32

Tu nije bio kraj ludilu 19-godišnjaka. Navodno je ranije razbio bocu na glavi 42-godišnjakinje, stoji u izvješću policije, a nakon što je pokušao oteti dijete, počeo je i daviti 82-godišnjakinju na koju je naletio te joj slomio obje ruke

Stravičan trenutak pokušaja otmice snimile su nadzorne kamere u St. Louisu, gradiću u SAD-u, prošle nedjelje u jutarnjim satima. Naime, sve se dogodilo na pješačkom prijelazu usred grada, a policija je uspjela i idenfiticirati muškarca te se radilo o 19-godišnjaku. Kako je snimljeno na nadzornim kamerama, obitelj je prelazila cestu kada je pokraj njih prolazio 19-godišnjak u sivoj vesti. Prvo im je nešto dobacio, nakon čega se zaletio prema majci u plavoj vesti i pokušao joj uzeti 11-mjesečnu bebu iz ruku. U tom trenutku otac je brzo reagirao, maknuo 19-godišnjaka i počeo trčati za njime. Majka je u tom cijelom incidentu dobila manje ozljede na vratu i rukama, no dijete je u redu.

Kako prenosi Fox8live, tu nije bio kraj ludilu 19-godišnjaka. Navodno je ranije razbio bocu na glavi 42-godišnjakinje, stoji u izvješću policije, a nakon što je pokušao oteti dijete, počeo je i daviti 82-godišnjakinju na koju je naletio te joj slomio obje ruke.

- Čula sam ženu kako vrišti. Kada sam pogledala kroz prozor, vidjela sam ženu koju davi muškarac - ispričala je lokalna mještanka. Mladić je pokušao pobjeći od policije, no ubrzo je bio uhićen.  Mladića se sada sumnjiči za niz napada, kao i pokušaja otmice i ugrožavanja sigurnosti djeteta te opiranja uhićenju. Inače, američki medij navodi i kako ovo nije prvi put da su imali problema s mladićem. 

- Imali smo manje incidente s njim i ranije. Naši timovi su se više puta susreli s njim i pokušali ga prebaciti socijalnoj službi jer se čini kako je beskućnik - objasnio je Jim Whyte, predsjednik Inicijative za sigurnost susjedstva.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO U Našicama spalili 3 tone droge balkanskog kartela

Komentara 5

XA
xaron
01:37 08.11.2023.

Toga nema ni u zemljama “ trečeg svijeta “.

Avatar kenshi
kenshi
14:44 07.11.2023.

Ako su demokrati, t.j. ljevičari na vlasti u ST. Louisu, onda će ga pustiti nakon upozorenja da to više ne radi!

DU
Deleted user
10:19 07.11.2023.

Nema zdravstvenog osiguranja i onda su ovakvi ljudi na cesti da rade što hoće dok ih policija ili netko ne ubije pa onda opet beskonačna lamentiranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije