Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček u pyongyangu

VIDEO Pogledajte kako je Kim Jong-un dočekao Novu godinu

Tetovaže
Reuters
02.01.2013.
u 11:05

Među uzvanicima na proslavi u Pyongyangu bili su i veleposlanici stranih zemalja

Sjevernokorejska državna televizija KRT objavila je snimke novogodišnje proslave vrhovnog vođe Kima Jong-una i njegove supruge Ri Sol-ju u Pyongyangu. Kim je uz vatromet održao zdravicu gostima, među kojima su bili i veleposlanici stranih zemalja. Uslijedio je koncert grupe Moranbong pod nazivom "Ispraćanje zabave do kraja".

KRT je jučer ujutro objavio snimku Kimova novogodišnjeg obraćanja narodu u kojemu je mladi vođa neočekivano pozvao na okončanje sukoba sa Seoulom i ponovno spajanje Sjeverne i Južne Koreje. Bilo je to prvo obraćanje sjevernokorejskog vođe narodu u 19 godina. Kimov otac Kim Jong-il narodu se obraćao isključivo poslanicama koje su bile objavljivane u državnim novinama.

Komentara 4

DU
Deleted user
19:50 03.01.2013.

U neka vremena su i nama ovako ispirali mozak......cca 50'tak godinica

CA
cavecanem
18:24 02.01.2013.

samo da znate da radi ove reklame za zijezdu nikad više ništa od zvijezde neću kupiti, nedate mira s tim reklamama

AA
aabbcc
22:14 03.01.2013.

. Malo tuzno. . Puno naroda a slabo za pojesti i popiti...e sad sam uvjeren da im je narod gladan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije