Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU GA NAŠLI

VIDEO Otvarala poklon pa u šoku gledala što je bilo pričvršćeno za balon pun helija

02.05.2021.
u 16:48

Dogodilo se u milisekundi! Nisam imala priliku reagirati na vrijeme, svi su bili u šoku, kazala je Nikki

Tragikomičan trenutak dogodio se na rođendanskoj proslavi 37-godišnjakinje Nikki Walker kada je krenula otvarati svoj poklon koji je - odletio. 

Majka dvoje djece Nikki slavila je rođendan u svom vrtu u Glasglowu, a kada je došlo vrijeme za otvaranje poklona, posegnula je za balonom koji joj je poslala njena 69-godišnja majka Carol, a koja nije mogla biti na rođendanu. 

Dok je otvarala poklon, nije vidjela na vrijeme da balon nije bio pričvršćen uz kutiju te je brzo odletio u zrak i tako odnio priljepljene novčanice ukupne vrijednosti od 100 funti sa sobom, prenosi Daily Mail

- Dogodilo se u milisekundi! Nisam imala priliku reagirati na vrijeme, svi su bili u šoku, kazala je Nikki.

- Bila sam toliko uzbuđena dok sam ga otvarala da nisam ni pomislila da će novci biti na balonu, a ne u kutiji, nastavila je te nadodala kako se ''osjećaja glupom jer kome pada na pamet otvarati balon pun helija po vjetrovitom vremenu''. 

Ovaj događaj malo je upropastio atmosferu, kaže, no barem obitelj sad ima video kojem se mogu nasmijati. Čak su se i bacili u potragu za nestalim balonom, no zasad nisu našli ni balon ni novce. 

Ključne riječi

Komentara 1

VL
vlaser
05:48 03.05.2021.

cujem da je hdz nasao balo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije