Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLODIRAO TIJEKOM LETA

VIDEO Drama u zraku: Snimio motor zrakoplova u plamenu, krhotine padale po gradu

eksplodirao motor aviona
Foto: REUTERS
1/8
22.02.2021.
u 08:54

Nedugo nakon polijetanja iz Denvera za Honolulu, motor zrakoplova koji je prevozio 200-tinjak i 10 članova posade eksplodirao je u zraku, a dijelovi motora padali su po tlu

Prava drama odvijala se u subotu na letu putničkog zrakoplova Boeinga 777 aviokompanije United Airlines koji je poletio iz zračne luke u Denveru za Honolulu na Havajima.

Nedugo nakon polijetanja, motor zrakoplova koji je prevozio 200-tinjak i 10 članova posade eksplodirao je u zraku, a dijelovi motora padali su po tlu.

Trenutak eksplozije motora snimio je jedan od putnika, a snimka se sada dijeli društvenim mrežama.

 

Zahvaljujući brzoj reakciji pilota, zrakoplov se okrenuo i sletio u zračnu luku u Denveru samo 30 minuta nakon što ju je napustio.

– Na letu 238 iz Denvera za Honolulu otkazao je motor nedugo nakon polijetanja pa je sigurno vraćen u Denver. Nitko od putnika ili posade nije ozlijeđen – priopćeno je iz United Airlinesa.

Krhotine zrakoplova padale su po tlu, a na Twitteru su brojne fotografije koje su to potvrdile. Čak je i policija iz grada Broomfielda objavila fotografije dijelova zrakoplova koji su pali točno ispred jedne obiteljske kuće, a ostaci su pronađeni i na poljima.

– Sreća pa nitko nije ozlijeđen – objavila je tamošnja policija.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar rubinet
rubinet
14:13 22.02.2021.

"otkazao je motor nedugo nakon polijetanja pa je sigurno vraćen u Denver. "...Koji loš prijevod !! Motor je vraćen u Denver??

LA
Laufer
10:21 22.02.2021.

Komentar zaposlenika Boeinga: ‘Avion koji su izradili klauni, a nadzirali ih majmuni.’

IV
IvanSplit
09:51 22.02.2021.

Ameri neznaju napravit avijun,to im je vec treci u roku tri dana katastrofa. U tim konzervan necu nikad letiti. Dali je netko cuja jel se dogodi tako nesto Njemackoj Lufthansi. Njemci prave najbolje civilne a Rusi vojne kao i dalekometne avijune TU 160.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije