Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Večernji TV

Videi Večernjeg lista o izborima dosegli 3,5 milijuna korisnika

Najgledanije na Večernji TV-u bilo je sučeljavanje HDZ-ova Gordana Jandrokovića i lidera Domovinskog pokreta Miroslava Škore.
04. srpnja 2020. u 15:38 4 komentara 918 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Večernji list ponovno obara rekorde! Neprekidno rastemo i pomičemo granice kad je riječ o posjetima jedinstvenih korisnika naših internetskih stranica te pregledima videosadržaja. Štoviše, nakon povijesnih rezultata ostvarenih u prosincu prošle godine kad smo imali gotovo deset milijuna pregleda videosadržaja na svim našim platformama (portalu Vecernji.hr, YouTube kanalu te Facebook-stranici), iz mjeseca u mjesec ostvarujemo rast pa je samo u lipnju sadržaj Večernjeg lista pregledan gotovo 16 milijuna puta. Gledajući platforme pojedinačno, na Facebooku smo u lipnju ostvarili devet milijuna pregleda videosadržaja, na portalu Vecernji.hr više od šest milijuna pregleda i na YouTube kanalu oko 600 tisuća pregleda.

IZBORI 2020. Večernji doznaje: DIP ipak mijenja upute za zaražene i birače sa simptomima

Na odlične rezultate zasigurno je utjecalo i stručno te analitičko praćenje izborne kampanje Večernjakova izbornog tima, koji čine vodeći analitičari u Hrvatskoj Božo Skoko, Krešimir Macan, Dragan Bagić, Ankica Mamić, Damir Jugo i Mate Mijić, a kojima se priključio Večernjakov novinar i kolumnist Davor Ivanković, dok su za emisije na Večernji TV-u zadužene voditeljice i novinarke Petra Maretić Žonja, Iva Boban Valečić i Lana Kovačević. Za praćenje i analizu političke borbe u tiskanom izdanju Večernjeg lista zaduženi su pak naši novinari Josip Bohutinski, Ljubica Gatarić, Mateja Šobak, Božena Matijević, Stela Lechpammer, Denis Romac i Marinko Jurasić. Za analizu digitalne kampanje bila je zadužena Barbara Toma. Na čelu tima je izvršni urednik Žarko Ivković.

– Večernji list ponovno se pokazao kao središnje mjesto multimedijskog praćenja najvažnijih političkih zbivanja, u ovom slučaju parlamentarnih izbora. Ponosan sam na sjajan analitički Večernjakov tim koji prati izbore, a o odlično obavljenom poslu svjedoči to što smo uspjeli nadmašiti vrhunske rezultate ostvarene tijekom predsjedničkih izbora – naglasio je Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista.

Mali oglasnik DIGITALNO IZDANJE Večernji list – posebno izdanje Malog oglasnika četvrtkom – 24. prosinca

Kad je riječ samo o pregledima videosadržaja vezanih uz parlamentarne izbore, oni su na svim Večernjakovim platformama pregledani više od 2,3 milijuna puta, a svi naši videi zajedno imali su doseg od 3,5 milijuna. Pritom smo predstavili sve izborne jedinice, a brojni kandidati predstavili su se i sučelili u našem studiju. Najgledanije na Večernji TV-u bilo je sučeljavanje lidera Domovinskog pokreta Miroslava Škore te HDZ-ova Gordana Jandrokovića. Sve najveće medijske kuće u Hrvatskoj prenosile su najatraktivnije dijelove te emisije koja je pregledana čak 260 tisuća puta.

Nema sumnje kako će Večernji list i ubuduće obarati rekorde kad je riječ o videosadržajima, ali isto tako kad je riječ o jedinstvenim korisnicima našeg portala, kojih već sada mjesečno ima dva milijuna.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija