Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Večernji TV

Videi Večernjeg lista o izborima dosegli 3,5 milijuna korisnika

Najgledanije na Večernji TV-u bilo je sučeljavanje HDZ-ova Gordana Jandrokovića i lidera Domovinskog pokreta Miroslava Škore.
04. srpnja 2020. u 15:38 4 komentara 903 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Večernji list ponovno obara rekorde! Neprekidno rastemo i pomičemo granice kad je riječ o posjetima jedinstvenih korisnika naših internetskih stranica te pregledima videosadržaja. Štoviše, nakon povijesnih rezultata ostvarenih u prosincu prošle godine kad smo imali gotovo deset milijuna pregleda videosadržaja na svim našim platformama (portalu Vecernji.hr, YouTube kanalu te Facebook-stranici), iz mjeseca u mjesec ostvarujemo rast pa je samo u lipnju sadržaj Večernjeg lista pregledan gotovo 16 milijuna puta. Gledajući platforme pojedinačno, na Facebooku smo u lipnju ostvarili devet milijuna pregleda videosadržaja, na portalu Vecernji.hr više od šest milijuna pregleda i na YouTube kanalu oko 600 tisuća pregleda.

IZBORI 2020. Večernji doznaje: DIP ipak mijenja upute za zaražene i birače sa simptomima

Na odlične rezultate zasigurno je utjecalo i stručno te analitičko praćenje izborne kampanje Večernjakova izbornog tima, koji čine vodeći analitičari u Hrvatskoj Božo Skoko, Krešimir Macan, Dragan Bagić, Ankica Mamić, Damir Jugo i Mate Mijić, a kojima se priključio Večernjakov novinar i kolumnist Davor Ivanković, dok su za emisije na Večernji TV-u zadužene voditeljice i novinarke Petra Maretić Žonja, Iva Boban Valečić i Lana Kovačević. Za praćenje i analizu političke borbe u tiskanom izdanju Večernjeg lista zaduženi su pak naši novinari Josip Bohutinski, Ljubica Gatarić, Mateja Šobak, Božena Matijević, Stela Lechpammer, Denis Romac i Marinko Jurasić. Za analizu digitalne kampanje bila je zadužena Barbara Toma. Na čelu tima je izvršni urednik Žarko Ivković.

– Večernji list ponovno se pokazao kao središnje mjesto multimedijskog praćenja najvažnijih političkih zbivanja, u ovom slučaju parlamentarnih izbora. Ponosan sam na sjajan analitički Večernjakov tim koji prati izbore, a o odlično obavljenom poslu svjedoči to što smo uspjeli nadmašiti vrhunske rezultate ostvarene tijekom predsjedničkih izbora – naglasio je Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista.

Mali oglasnik DIGITALNO IZDANJE Večernji list – posebno izdanje Malog oglasnika četvrtkom – 30. srpnja

Kad je riječ samo o pregledima videosadržaja vezanih uz parlamentarne izbore, oni su na svim Večernjakovim platformama pregledani više od 2,3 milijuna puta, a svi naši videi zajedno imali su doseg od 3,5 milijuna. Pritom smo predstavili sve izborne jedinice, a brojni kandidati predstavili su se i sučelili u našem studiju. Najgledanije na Večernji TV-u bilo je sučeljavanje lidera Domovinskog pokreta Miroslava Škore te HDZ-ova Gordana Jandrokovića. Sve najveće medijske kuće u Hrvatskoj prenosile su najatraktivnije dijelove te emisije koja je pregledana čak 260 tisuća puta.

Nema sumnje kako će Večernji list i ubuduće obarati rekorde kad je riječ o videosadržajima, ali isto tako kad je riječ o jedinstvenim korisnicima našeg portala, kojih već sada mjesečno ima dva milijuna.

Rajko Dujmić
ODLAZAK LEGENDE
Kakav oproštaj od Rajka Dujmića! Naježit ćete se kad ovo vidite
Gorenje
Pametni savjeti
Borba protiv otpada: Bacamo hrane više nego ikada, ali postoje načini kako to smanjiti