Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Vesna Pusić proglašena Vitezom Nacionalnog reda Legije časti

Vesna Pusić
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL
1/4
07.09.2016.
u 16:43

"Po uzoru na Vaše djelovanje, na nama je da poduzmemo sve što je potrebno kako bi stvarni doprinosi Europe zaživjeli, a izgradnja Europe bila shvaćena kao zajedničko dobro svih građana"

Bivša ministrica vanjskih i europskih poslova i počasna predsjednica HNS-a Vesna Pusić proglašena je Vitezom Nacionalnog reda Legije časti, kojom joj predsjednik Francuske Republike odaje priznanje za zalaganje za europske ciljeve te za doprinos suradnji između Francuske i Hrvatske, priopćio je danas HNS.

„Prilikom posljednjih odlikovanja, predsjednik Francuske Republike dodijelio Vam je titulu Viteza Nacionalnog reda Legije časti, kako bi istaknuo Vaše izuzetne zasluge u osobnom i profesionalnom djelovanju. Od srca Vam čestitam na ovom odlikovanju kojim se odaje priznanje Vašem zalaganju za europske ciljeve. Po uzoru na Vaše djelovanje, na nama je da poduzmemo sve što je potrebno kako bi stvarni doprinosi Europe zaživjeli, a izgradnja Europe bila shvaćena kao zajedničko dobro svih građana“, stoji u pismu kojim Vesnu Pusić o odlikovanju obavještava državni tajnik za europske poslove Harlem Désir.

>> Kovač: Pusić je iskusna političarka, gospođa, dama... Pusić: Kovaču sam nudila da ponovo radi kao veleposlanik

Komentara 194

BE
blaz.elrat
16:51 07.09.2016.

Neka je ovi nitkovi uzmu pod svoje. Daleko joj kuća!

AT
Atanazije
16:53 07.09.2016.

Kaj nije Hollande nedavno odlikovo saudijskog kralja, ili nekog sličnog, za sav mirovni i humanitarni doprinos razvoju francusko-arapskog prijateljstva, ha ha. Luda družina.

FA
Fake
16:57 07.09.2016.

Da samo znaju kako se ta vitezica zauzimala za povlačenje optužbi protiv srbije i kako je svoju zemlju prozivala ageresorom na Bosnu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije