Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESNA PUSIĆ:

Uhićenjem navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu odnosi dvije zemlje nisu se pogoršali

Vesna Pusić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
03.09.2016.
u 21:38

"Ovim se odnosi nisu pogoršali jer su prije već bili vjerojatno na najnižoj razini od završetka rata"

Počasna predsjednica HNS-a Vesna Pusić izjavila je u subotu kako se uhićenjem navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu odnosi između dvije zemlje nisu pogoršali jer su "već i prije vjerojatno bili na najnižoj razini od završetka rata" te je dodala kako joj to izgleda kao unutarnji obračun u Srbiji.

"Ovim se odnosi nisu pogoršali jer su prije već bili vjerojatno na najnižoj razini od završetka rata te treba početi raditi nešto nakon izborne kampanje i svih euforija. Ovo meni izgleda kao neki unutarnji obračun unutar Srbije koji nema puno veze s nama jer se radi o čovjeku koji tamo živi već oko 26 godina", kazala je Pusić koja je sudjelovala u akciji Mladih HNS-a "Pazi da se ne opečeš".

Više javno tužiteljstvo u Beogradu priopćilo je u petak da je srbijanska Bezbednosno-informativna agencija uhitila muškarca osumnjičenog za špijunažu, državljanina Srbije i Hrvatske, a beogradski mediji spekuliraju da je riječ  o Srbinu, bivšem časniku, koji je radio za hrvatske obavještajne službe.

>> U Tepljuhu ne vjeruju da je Čedo špijun, a Drnišani tvrde: Ljudi poput njega i brata bili su nositelji velikosrpske ideje

Ključne riječi

Komentara 8

HG
hilde_garde
22:23 03.09.2016.

Ova je zaista za UN-čistačicu! Reče: '... treba početi raditi nešto nakon izborne kampanje i svih euforija', prema čemu bi čovjek mogao zaključiti kako su Hrvati ti koji su ... problem! Drugarice Vele-vele-izdajnice, stiglo je vrijeme da nesta...nete s političke scene, najprije kroz oporbu, a malo nakon toga, nakon pravosudnih istraga i podizanja optužnica za vele-vele-izdaju i mućke s NAŠIM novcem ... van iz Sabora!

Avatar katran
katran
21:46 03.09.2016.

...mrš...

AM
AMD------------------------
22:18 03.09.2016.

g, pusic ,sorry, vi u sebi nosite virus yu i upitni su mi ti sugradjani koji vas biraju ,nejasno sto hoce? nezdravo drustvo ?! i jos nesto,na yu virus su srbijanci imuni bili i ostali, tu neizljecivu bolest imaju samoo hrvati kao vi ,nase hrvatske izdajice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije