Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZINA SYDNEYA

Većina prodala svoje kuće prije 10 godina, ali ne i oni: Odbili ponudu od 50 milijuna dolara

Twitter
12.05.2023.
u 15:24

Ostali susjedi prihvatili su ponudu investitora koji je sagradio novo naselje, jedino ju je odbila obitelj Zammit

Vlasnici kuće u Australiji odbili su prodati kuću za 50 milijuna dolara da bi na njezinom mjestu investitor izgradio novu. Investitor je planirao izgraditi potpuno novo naselje u Quakers Hillu gdje se nalazilo mnoštvo parcela s kućama kao i veća količina obradive zemlje. Većina je vlasnIka svoje kuće prodala prije 10 godina, ali ne i obitelj Zammit. 

- Jedan dom postao je simbol obiteljske želje za životom u svom susjedstvu unatoč pritisku da prodaju kuću i odsele - rekao je voditelj 7NEWS-a koji su prenijeli priču prije godinu dana. Imanje svojim izgledom odskače od ostatka naselja jer ga sada okružuju redovi kuća na kat izgrađenih od opeke, a nedavno je objavljen video kako se okolina kuće mijenjala kroz vrijeme. 

Razmak između novoizgrađenih kuća iznosi nekoliko milimetara, dok se zemljište neprodane kuće prostire na dva hektara na kojoj se nalazi i velika travnata površina. Sadrži i prilaz od 200 metara te ciglenu kuću s trostrukom garažom i velikom ostavom. Nalazi se na 40 minuta vožnje od središnje poslovne četvrti Sydneyja. 

Agent za nekretnine Taylor Bredin rekao je da bi se na tom zemljištu moglo sagraditi 50 kuća. Vlasnica kuće, Diane Zammit, objasnila je da je to područje nekada bilo poljoprivredno zemljište s malim kućama i vikendicama od crvene cigle. - Svaka kuća je bila unikatna i bilo je puno više prostora, sad ga više nema. Sada više nije isto - zaključila je vlasnica Zammit. 

VIDEO Tetovirala si je očne jabučice kako bi bile ljubičaste boje: 'Ljudi mi se rugaju, ali mi tetovaže daju samopouzdanje'

Komentara 1

DU
Deleted user
09:14 13.05.2023.

Zašto bi prodao za ikakve novce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije