Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Večernjakova novinarka dobitnica nagrade Utjecajne hrvatske žene

Uvrštena je ove godine i među 25 uspješnih žena migrantskog podrijetla koje žive u Mainzu.
21. studenoga 2016. u 21:31 1 komentara 394 prikaza
Marijana Dokoza
Foto: Privatni album

Marijana Dokoza - urednica Fenix Magazina, književnica, novinarka Večernjeg lista i dopisnica Moje Hrvatske izabrana je za dobitnicu nagrade Utjecajne hrvatske žene u kategoriji Vodstvo i inovacija. 

Mreža hrvatskih žena dodjeljuje ovo priznanje pripadnicama ljepšeg spola hrvatskoga podrijetla iz Australije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Ujedinjenog Kraljevstva i Hrvatske. 

dokoza (1) proslava Marijana Dokoza i Fenix u Frankfurtu u povodu ulaska u EU dokoza večernjakova suradnica Marijana Dokoza predstavila svoj novi roman "Grijesi"

Riječ je o platformi koja prepoznaje i povezuje ugledne Hrvatice kako bi njihovi uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju potencijala.

"Uistinu sam iznenađena nagradom. Velika mi je čast to što sam uopće bila među čak više od 70 nominiranih žena koje su jako uspješne u svom poslu. Ovo je zapravo priznanje novinarima i dopisnicima Fenix Magazina jer su pomogli da se kao mladi medij uspije prometnuti u značajni mjesečnik Hrvata u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i Luksemburgu. Fenix trenutačno slavi pune četiri godine izlaženja, a ova nagrada je lijep rođendanski dar", izjavila je Marijana Dokoza. 

Priznanja će biti dodijeljena u Zagrebu na Međunarodni dan žena.

Marijana Dokoza uvrštena je ove godine i među 25 uspješnih žena migrantskog podrijetla koje žive u Mainzu. 

Projekt provodi Grad Mainz i organizacija Casa del Sol u suradnji s Uredom za migracije i integracije te Gradskim uredom za kulturu. 

Karneval
PROMO
Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
  • Pulchrum:

    Marijana križ uvijek pobjeđuje. Svaka čast, čestitke