Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRAVKA:

'Paketi hrane koje su primili vatrogasci bili su za pomoć prilikom poplava 2014. godine!'

Podravka
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
24.08.2017.
u 14:39

Na paketu piše: "Najbolje upotrijebiti do 12. 2014 ", što je izazvalo burne reakcije...

Nakon što su mediji prenijeli vijest o paketima hrane koji su stigli vatrogascima na terenu, a kojima je istekao rok trajanja, službenim priopćenjem su se javili iz Podravke.

– U konkretnom slučaju radi se o paketima proizvoda koji su tijekom svibnja i lipnja 2014. godine isporučeni prema narudžbi tadašnjeg Ministarstva gospodarstva, za potrebe Robnih zaliha, a kao pomoć stradalima na poplavljenim područjima u Slavoniji. Podravka nakon isporuke proizvoda naručitelju, ne snosi nikakvu odgovornost za njihovu daljnju distribuciju i uporabu – priopćili su iz Podravke.

- Svjesna napora i žrtve koje naši vatrogasci ulažu boreći se s vatrenom stihijom diljem naše obale i priobalja, Podravka se uključila u niz aktivnosti s ciljem potpore i zahvale za sve što čine spašavajući ljudske živote i imovinu – zaključuju iz Podravke.

Podsjećamo, na Facebook stranici "Vatrogasci – Oni su naši heroji" objavljena je fotografija paketa hrane koji se navodno dijeli vatrogascima na terenu.

Na paketu piše: "Najbolje upotrijebiti do 12. 2014 ", što je izazvalo lavinu komentara na stranici.

Komentara 22

CA
carlo20
15:50 24.08.2017.

Paketi su trebali biti iskorišteni u svibnju i lipnju 2014., a rok trajanja je prosinac 2014. One koji su drmali ministarstvom gospodarska i robnim zalihama 2014. godine su najodgovorniji za ovo jer su naručili od podravke pakete super kratkog rokaa trajanja i te pakete nisu bacili kada im je rok istekao. Bivši ministar gospodarstva Maras, tadašnji šef podravke Mršić i šef robnih zaliha su za ovo najodgovorniji, svi SDP-ovci. Očito su se odlučili riješiti na čudan način smeća iz Podravke 2014. ali još par paketa je ostalo do 2017.

DU
Deleted user
15:10 24.08.2017.

Onda ih je trebalo upotrijebiti do kraja 2014. g. Netko je o tome trebao voditi računa. Kad se u trgovini u prodaji nađe proizvod izvan roka trajanja kazna slijedi trgovcu. Što se tiče državnih tijela.. tu nikad nitko ne odgovara za ništa.

Avatar ucjena
ucjena
15:51 24.08.2017.

kad je to Podravka donirala nije bilo isporuceno nego sakriveno, e sad da se rijesimo, a lovu gotovu za hranu ljudima spremimo u depove, nema trece, taka je to praxa, govorilo se da jos ima konzervi od 91 humanitarke i inozemstva po garazama i podrumima, nisu mogli lakomci požderati,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije