Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Đakovu

Uznemirujući sadržaj: Ostavili psa da visi na ogradi, rane su duboke i jako velike

pas
Udruga za zaštitu životinja Đakovo/Facebook
17.11.2018.
u 13:21

Za sada je operacija uspjela i on je donekle dobro. Pitanje je koliko dugo je bio tako da bi došlo do ovolike rane i oštećenog grkljana, kažu iz Udruge

Uznemirujući prizori mučenja životinja dolaze iz Đakova. Kakav čovjek moraš biti da životinji učiniš ovako nešto. Fotografije koje je objavila Udruga za zaštitu životinja Đakovo na Facebooku prilično su uznemirujuće. Naime, na jednoj od njih vidi se da pas vezan lancom, visi na ogradi, dok se na drugoj vidi kolika je rana nastala. 

Iako iz Udruge za zaštitu životinja Đakovo u jednom od komentara kažu da bi se po ranama reklo da je danima takav ali da nažalost istinu nećemo saznati kao ni je li pokušao pobjeći pa zapeo i zbog lanca ostao visjeti. "Samo znamo da su rane dosta duboke", kažu.

"SADRŽAJ JE UZNEMIRUJUĆI
DANAS NAM JE JEDAN OD NAJGORIH DANA KOJIH ZNAMO. 
Stigla nam je dojava u inbox (U komentarima video jer nemozemo stavit slike i videa zajedno zašto nepitajte😭).
Jedno veliko HVALA dečkima koji nisu odustali od njega i oslobodili ga i nazivali sve moguće institucije dok ga nisu pokupili i odvezli u veterinarsku stanicu.
On je nažalost vlasnički pas ,a za vlasnicu nemamo riječi to jest ne postoje riječi za ovo zlo od čovjeka koji hoda ovom zemljom.
Dat ćemo sve od sebe da to zlo bude kažnjeno i da nikad više ne poželi imati psa.
Za sad operacija je uspjela i on je donekle dobro ,jede, pitaj boga kad je zadnji put jeo ,pitanje je koliko dugo je bio tako da bi došlo do ovoliko rane i oštećenog grkljana ,rane su duboke i jako velike.
Ono što od Vas sad trenutno trebamo i što je jako hitno je DOM da se što prije oporavi .
Mi ćemo se potrudit oko troškova .
MOLIMO VAS HITNO NAM JE DO SUTRA NAVECER JE U STACIONARU TREBAMO HITNO SMJESTAJ ZA NJEGA MOLIMO VAS", napisali su iz Udruge u svom postu.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 9

CA
Cafa
16:07 17.11.2018.

Nemojte se živcirati. Pošaljite nešto kuna - koliko tko može - ovoj udruzi koja je spasila psa. Ja ću im poslati.

KR
Krotila
14:54 17.11.2018.

tko god da je učinio,neka ga pojede mrak

IN
inot
13:30 17.11.2018.

stoookooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije