Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Utopio se 35-godišnjak, policija upozorava na ove opasnosti

utapanje
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
20.08.2018.
u 11:59

PU međimurska je uputila apel građanima da za kupanje koriste uređena kupališta koja su pod nadzorom

Na šljunčari u blizini Držimurca u Međimurskoj županiji utopio se 35-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica. Ronioci Javne
vatrogasne postrojbe Čakovec u subotu u 20.15 sati pronašli su mrtvo tijelo muškarca, izvijestila je danas PU međimurska.

Na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji nije pronašao tragove nasilne smrti i utvrdio je da je smrt nastupila utapanjem. PU međimurska je uputila apel građanima da za kupanje koriste uređena kupališta koja su pod nadzorom.

– Nikako nije dobro koristiti za kupanje rijeke, jezera ili šljunčare koji nisu uređeni za kupanje i koji se ne nalaze pod nadzorom stručnih službi. Isto tako, upozoravamo plivače da se prilikom kupanja drže barem osnovnih savjeta:

  •  neplivači ili osobe koje slabije plivaju obavezno bi trebali koristiti pomagala za plivanje,
  •  djeca nikako ne bi smjela ići na kupanje bez prisutnosti i uz nadzor roditelja,
  •  nije poželjno plivati najmanje jedan sat nakon obroka,
  •  nije poželjno plivati ako se konzumira alkohol,
  •  ne skakati u vodu nepoznate dubine,
  •  izbjegavati plivanje u samoći,
  •  ako u vodi primijetite nekoga u nevolji, odmah potražite pomoć i drugih osoba ako su one u blizini - poručuju u PU međimurskoj.
Ključne riječi

Komentara 3

ZA
Zagy154
13:15 20.08.2018.

kako bez obdukcije može utvrditi razlog smrti?

RO
rotuutor
13:15 20.08.2018.

Kajtazijev pulen.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
11:39 21.08.2018.

Gledali smo kako se utapa i nismo zvali Hitnu Pomoć jer već svi znamo da od nje nema nike vajde.Razlog smrti je Tumor na srcu i nije mu bilo spasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije