Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o zakonima i odlukama

Ustavni sud u ponedjeljak raspravlja o ustavnosti rada Stožera civilne zaštite

Stožer objavio da imamo još 86 novozaraženih koronavirusom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
11.09.2020.
u 19:46

Prije odlučivanja sjednica Ustavnog suda prethodno će donijeti zaključak o prijedlogu troje sudaca da se o biti stvari odlučuje na temelju javne rasprave

Ustavni sud zakazao je za ponedjeljak u 10 sati sjednicu na kojoj će odlučivati o suglasnosti s Ustavom više zakona i odluka vezanih za rad Stožera civilne zaštite.

Prije odlučivanja o tim i drugim točkama dnevnog reda sjednica Ustavnog suda prethodno će donijeti zaključak o prijedlogu troje sudaca da se o biti stvari odlučuje na temelju javne rasprave. Na temelju zaključka sjednice javnu raspravu zakazuje predsjednik suda, priopćio je u petak Ustavni sud.

S obzirom na iskazani interes velikog broja medija sjednica suda također će odlučiti o mogućnosti da predstavnici tiska i drugih sredstava priopćavanja budu nazočni na sjednici, javnoj raspravi ili drugim skupovima na Ustavnom sudu.

O svemu navedenom javnost će biti na vrijeme i detaljno izvještena sukladno Ustavnom zakonu o Ustavnom sudu i Poslovniku Ustavnog suda, navode u priopćenju.

Komentara 2

MI
mile06
23:34 11.09.2020.

Gonite vise ove Seronje oni nemaju pojma

Avatar Ninja1
Ninja1
20:02 11.09.2020.

Gasi neustavni stožer i njihove protuustavne zabrane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije