Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor iz pakla

Premantura: Usred noći provalnik upao u apartman i opljačkao ih, vlasnik ih potom izbacio na ulicu

Foto: Duško Marušić
15.06.2019.
u 22:40

Hrvatica Žana Kondres dugo će pamtiti ljetovanje u Premanturi pokraj Pule

Hrvatica koja živi u Irskoj dugo će pamtiti ljetovanje u Puli, ali ne po dobrom. Dok je spavala sa svojom maloljetnom kćeri, provalnik je ušao u apartman i ukrao im novac, dokumente i mobitel, pišu vijesti.hr.

Ono što ju je još više šokiralo bila je reakcija vlasnika apartmana koji ih je, bez dokumenata i novca, izbacio na ulicu.

– Spavala sam i uletio je u apartman. Uzeo mobitel, pokupio je ruksak, od male hlače i kroz balkonska vrata je izletio van – ispričala je Žana Kondres. Dogodilo se to u Premanturi pokraj Pule.

– Najgori mi je osjećaj da je meni i mojoj maloljetnoj kćeri iznad glave bio netko po noći, u 4 ili 5 sati ujutro, dok sam spavala. Da smo se slučajno probudile u tom trenutku, tko zna što bi bio spreman napraviti – dodala je.

Vlasnika apartmana, talijanskog državljanina, zamolile su za povrat novca, zbog neugodnosti i smještaj do idućeg četvrtka, kada će dobiti nove dokumente kojima se mogu vratiti u Irsku.

– Ima praznih apartmana i mogao mi je bez problema izaći ususret, ali eto nije. Kasnije sam ih još zvala da ih zamolim jer nemam kuda. Više mi se ne javljaju. Znači, ta tajnica više uopće ne diže telefonsku slušalicu – kazala je Kondres.

Razočarala ju je i policija.

– Inspektor nije došao do recepcije i nije tražio ključ da se otključa apartman jer naš recepcionar nije uopće znao da je čovjek bio tamo. Znači, ja kad sam zvala policiju, oni su rekli da je ta stvar za njih završena, i da je to to – rekla je Hrvatica koju je ovaj slučaj podsjetio zašto je otišla iz Hrvatske.

Komentara 49

MA
malmo62
23:14 15.06.2019.

sve što se dogodi loše treba da izađe na vidjelo, kako se isto ne bi ponovilo..

JM
ja-ma
01:09 16.06.2019.

Ova priča jako smrdi.

JA
Jahutockakom
07:26 16.06.2019.

Ma je, to je jedna strana price, uz puno rupa, mislim gdje je izjava vlasnika ili policije, ova moze reci sto hoce i mi bi trebali vjerovati da je to sve bilo bas tako kako ona kaze!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije