Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNJEŽNA OLUJA POGODILA SAD

Upucao susjede radi čišćenja snijega pa se vratio u kuću i presudio sebi

Snowfall in New York City
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
02.02.2021.
u 17:37

Živjeli su jedan preko puta drugoga i svaki put kad bi išli čistiti snijeg, bacili bi ga na drugu stranu, na zemljište ovog drugog

Nakon prepirki oko čišćenja snijega s dolaskom snježne oluje, Jeffrey Spade (48) u Pennsylvaniji u SAD-u oduzeo je život svom 50-godišnjem susjedu i njegovog 48-godišnjoj ženi, nakon čega se vratio u kuću i presudio sebi.

- Izgleda da su se svađali oko čišćenja snijega. Živjeli su jedan preko puta drugoga i svaki put kad bi išli čistiti snijeg, bacili bi ga na drugu stranu, na zemljište ovog drugog, govori odvjetnik Sam Sanguedolce.

Nakon što je Spade, izgleda iznerviran svađom, izašao van i upucao susjede jednom puškom, vratio se u kuću po drugu i ponovno ih upucao. Naposlijetku se ponovno vratio se natrag u kuću i trećom si puškom oduzeo život, govori New York Post.

Inače, ovo nisu prve žrtve snježne oluje Orlene koja je pogodila istočnu obalu SAD-a. Starija žena, kojoj je dijagnosticiran Alzheimer, odlutala je iz svoje kuće te je pronađena mrtva u ponedjeljak nekoliko ulica dalje.

Komentara 3

AA
aabbcc
00:05 03.02.2021.

Ja bi ovo povezao sa koronom, mora da su susjedi bili zakljucani u svojim domovima i nisu se smjeli druziti kavu rakiju popiti, snijeg zajedno ocistiti.

ST
Stipan
23:07 02.02.2021.

Dobro da novinari ne pišu da je Trump kriv.

MA
marijaqwer
18:40 02.02.2021.

Samo VL za ove može reći da su žrtve snježne oluje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije