Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo joj

Umjesto da brine o djeci, odlazio je s mobitelom u WC, žena se odlučila na drastičan potez

muškarac na wc-u
Foto: Getty Images
13.01.2020.
u 11:23

Svaki put kada bi joj trebao pomoći oko blizanaca, muškarac je odlazio u kupaonicu pravdajući se kako zbog lijekova koje uzima mora često na toalet. I onda ne bi izlazio pola sata...

Obveze oko djece mnogim muškarcima teško padaju pa je i dalje u većini slučajeva majka ta koja brine o djeci.

Pogotovo kada su u pitanju mala djeca te su majke te koje brinu kada dijete treba jesti, presvući se, spavati, kupati se i sl.

U takvoj je situaciji i žena iz ove priče koja je od supruga očekivala mnogo veću podršku budući da imaju blizance. No svaki put kad bi trebalo obaviti neku od rutina koju bebe zahtijevaju, poput hranjenja, kupanja ili presvlačenja pelena, njezin suprug bi otišao u kupaonicu i trebala bi mu cijela vječnost da izađe iz nje.

Dok bi on bio na toaletu, njegova supruga napravila bi većinu poslova pri kojima joj je on treba pomoći ili je čak bio red na njemu da to napravi.

AITA for turning off the wifi when my husband camps in the bathroom for extended lengths of time. from r/AmItheAsshole

Sve dok ga nije počela pratiti. Na Redditu je objavila kako je u deset dana osam puta ''kampirao u kupaonici'', a prosječna ''sesija'' bila mu je 25 minuta. Svaki put bi sa sobom ponio i mobitel pa je, dok je sjedio na WC-u, usput i surfao.

Sve dok mu žena nije počela isključivati Wi-Fi kada bi odlazio u kupaonicu. Sada, kaže, u kupaonici provodi desetak minuta, no zbog toga je poprilično nervozan.

Svoje dugačke odlaske čak je pravdao i medicinskim problemima, odnosno lijekovima koje uzima, no kada mu je ona rekla da se savjetuje s liječnikom, odbio je to učiniti.

Mnogi su odobrili ženin postupak, no upitali su je je li uopće razgovarala s njim o tome. Ona im je odgovorila kako jest, ali da on ne priznaje da provodi toliko vremena u kupaonici, a kada i nije u kupaonici, većinu dana je na drugoj strani kuće na računalu u svojem uredu.

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

muškarac na wc-u
1/29

Komentara 1

MB
mile b.
13:00 13.01.2020.

Nemojte raditi "od doma", rađe unajmite ured od-do.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije