Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite dio priče

Udomite njušku i uljepšajte blagdane

Foto: Privatni album
1/5
18.12.2017.
u 21:07

MR produkcija i vokal benda Kawasaki 3p, Tomislav Vukelić provode kampanju Zagrebačke njuške s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, zagrebačkom udrugom koja se brine za više od 90 pasa

Blagdani su dio godine kada želimo biti obitelj više od svega. Iako znamo da je tako čitavu godinu, kroz mjesec prosinac nam to postaje jasnije i pokušavamo zaboraviti sve nesuglasice koje imamo.

- Nažalost, u našoj zemlji je i dalje previše pasa koji su napušteni i sada pod skrbi raznih udruga i azila čekaju svoj sretan trenutak, svoju sretnu zvijezdu i topli dom. Kako bi vam približili što psi osjećaju i žele dečki iz MR produkcija i vokal benda Kawasaki 3p, Tomislav Vukelić već neko vrijeme rade kampanju Zagrebačke njuške s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo - kažu u Udruzi.

Cilj je, naravno, udomljavanje pasa aktivnim i odgovornim osobama. Psi koji su se slikali su bili zlostavljani, zanemareni i napušteni. Svi do jednoga su fotkanje "odradili" kao da im je to sasvim normalna aktivnost u životu, a sa Tomfom i dečkima iz MR produkcija su se skompali i mazili dajući im vrlo jasno do znanja koliko se brzo mogu prilagoditi na nove situacije i koliko su zapravo željni ljubavi i topline.

Foto: Robert Demo

 

- Ovi psi su još jedan dokaz koliko zapravo te životinje vjeruju nama ljudima, čak i nakon što su zlostavljani i ostavljeni. Učinite dobro djelo, udomite nekog od ovih super pasa - poručuju volonteri.

Na slikama su Casper, labrador od nepunih 5 godina, pronađen sam i gladan na ulici, znatiželjan i još uvijek vrlo zaigran. Draga i mazna Sivka, kujica u tipu terijera bull koju je vlasnik držao u nehumanim uvjetima te divan Cherokee, njemački ovčar čiju su bolest vlasnici zanemarili i njega zapustili.

Foto: Robert Demo

Udruga Indigo skrbi za više od 90 pasa iako nemaju svoje sklonište. Većina pasa se nalazi na privremenom smještaju kod teta i stričeka čuvalica, dio pasa je na plaćenom smještaju, a dio pasa na njihovom privremenom terenu. Sve informacije o psima možete saznati na fb stranici Udruge Indigo, a ako ne možete udomiti, uvijek možete podijeliti ovaj tekst i možda baš vaše dijeljenje usreći neku njušku zauvijek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije