Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK LUDILA

Udario je šakom u lice, pa joj lupao po vjetrobranskom staklu i prijetio ubojstvom

Nel Pavletic/PIXSELL
15.06.2021.
u 07:15

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, sucu istrage Županijskog suda u Rijeci predloženo je da se 59-godišnjak pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Prvo je jednoj ženi prijetio smrću, a zatim mu je nakon uhićenja policija u pretragama našla drogu. Zbog svega toga je 59-godišnjak s područja Crikvenice  ispitan na tužiteljstvu jer je osumnjičen za prijetnje i zloporabu droge.

Sumnjiči ga se da je 2. lipnja 2021. oko 20 sati u Crikvenici prvo fizički nasrnuo na oštećenicu koju je udario rukom u lice. Ona mu se nekako uspjela otrgnuti i pobjeći do svog vozila i u njemu zaključati. No 59-godišnjak je došao do vozila te je udarao šakom po vjetrobranskom staklu, pri čemu je vikao da će je ubiti.

Nakon što je uhićen, policija mu je pretražila stan te je našla 60 grama kokaina, 120 miligrama Heptanona te oko 0,5 grama marihuane. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, sucu istrage Županijskog suda u Rijeci predloženo je da se 59-godišnjak pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije