Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SNIMKA

Ovo je za rubriku vjerovali ili ne, pogledajte koliko je Zagrepčaninu trebalo da se parkira

Foto: Screenshot
1/4
11.10.2022.
u 14:39

Snimka je nastala u zagrebačkom kvartu Prečko kada se stariji muškarac pokušao parkirati unatrag na označenom parkiralištu ispred zgrade

Nevjerojatnu snimku iz Zagreba poslao nam je jedan čitatelj koji je u kvartu Prečko snimio starijeg muškarca kako na označenom parkiralištu ispred zgrade pokušava unatrag parkirati svoju Škodu. Snimka koju nam je poslao traje duže od sedam minuta, no parkiranje je trajalo još i duže. 

Kako nam je prepričao čitatelj, muškarac je više puta otvarao vrata automobila kako bi vidio koliko prostora ima za parkiranje iako je parkiralište desno od njega bilo potpuno prazno i imao je dovoljno prostora za manevriranje, a nekoliko puta mu se automobil i ugasio. Sve je trajalo čak 15 minuta. 

- To je trajalo i više od 15 minuta. Ja sam tek počeo snimati kad sam iz stana čuo snažan rad motora, kao da netko doslovno prži kvačilo. To me iznenadilo pa sam na balkon išao vidjeti što se događa i naprosto je bilo toliko smiješno da sam morao snimiti - ispričao nam je čitatelj. 

Ključne riječi

Komentara 24

IM
Imota1
16:49 11.10.2022.

Oduzet mu auto, vozačku i pola penzije

DU
Deleted user
18:22 11.10.2022.

Mlad je. Naučit će.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
00:17 12.10.2022.

Probajte se vi pijani parkirati. Najlakše je kritizirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije