Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene u Ohridu

U vrhunskom restoranu večera za dvoje maksimalno 30 eura

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL, ilustracija
18.07.2017.
u 19:48

Smatrate li da ste i vi previše platili jelo ili piće ili imate slična iskustva iz svijeta? Pošaljite nam račune na javi@vecernji.net.

Dvije osobe mogu pojesti vrhunsku večeru za maksimalno 30 eura uz koju dobiju sva moguća predjela i slastice - napisao nam je čitatelj Mato Pejić

On je poslao cjenik restorana Makedonska kuća u Ohridu nakon što smo vas, naše čitatelje, pozvali da nam šaljete zanimljive račune s Jadrana ili iz drugih svjetskih destinacija. 

Napomenuo je i da su cijene smještaja u luksuznim vilama u Ohridu za dvije osobe 40 eura, a u tu cijenu su uračunate ležaljke na plaži i suncobrani. 

Smatrate li da ste i vi previše platili jelo ili piće ili imate slična iskustva iz svijeta? Pošaljite nam račune na javi@vecernji.net.

Komentara 10

DU
Deleted user
10:05 19.07.2017.

Kaj god! Vraga nije skupa klopa u Makedoniji. Za 30 eura dvoje ljudi možese dobro najesti i u Parizu.

Avatar ivek
ivek
21:21 20.07.2017.

maæ preskupo buffer je 5-7 eura po osobi,,, moze se jedt cak do 4 sata,,,,,

Avatar Made in Germany
Made in Germany
20:15 18.07.2017.

Odrediste nije vrhunsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije