Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JE BILO ŠEST MJESECI

U stanu nakon odmora pronašla novi zid, ono što je policija pronašla u zidu još ju je više šokiralo

Murali na pročeljima zgrada u Parizu
Foto: Gao Jing/XINHUA
1/2
12.07.2023.
u 22:02

Tijekom boravka u rodnom Alžiru žena je stan u francuskom gradu Livry-Gargan ostavila jednom paru, a nakon njezinog poziva, policija je u zidu pronašla raspadnuto tijelo muškarca

Žena, koja živi u gradu Livry-Gargan udaljenom 22 kilometra od Pariza, boravila je šest mjeseci u svom rodnom Alžiru. Svoj stan u Francuskoj ostavila je muškarcu koji je trebao izvesti neke radove i popravke te njegovoj partnerici. Znala im je samo imena. U nedjelju se vratila s godišnjeg odmora te je ugledala novi zid usred svoje kuhinje, visok 150 cm i širok 40 cm, piše Fenix magazin.

U stanu se osjetio miris izbjeljivača, a posvuda je bilo muha te je žena odmah zvala policiju. "Policajci su probušili rupu u zidu, pojavili su se crvi i nešto što je bilo umotano u deku. Kasnije se ispostavilo da je to raspadnuto tijelo muškarca. Bilo je u fetalnom položaju", objasnio je glasnogovornik policije, prenosi francuski portal L’essential. Glasnogovornik je dodao i da je naređena obducika, a da identitet muškarca i uzrok smrti još nisu poznati. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Mjesto velike tragedije u Osijeku: U Dravi se utopio dječak (4), igrao se pa upao u vodu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije