Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrđuju se okolnosti

U nesreći na Brijunima teško ozlijeđeno dijete (2). Vozilom upravljao djelatnik parka?

Trogir: Policijske partole blokirale su oba Čiovska mosta, pregledava se svaki automobil
Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.07.2023.
u 22:32

Dijete je zadržano na liječenju zbog teških ozljeda. Neslužbeno se doznaje da je vozilom upravljao djelatnik Nacionalnog parka Brijuni. Okolnosti nesreće se utvrđuju, te će više podataka biti poznato po dovršetku očevida.

Teške tjelesne ozljede zadobilo je dvogodišnje dijete iz Češke u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila na Brijunima, gdje je na njega naletjelo vozilo Dacia Duster, a ne električno vozilo kako je prvotno izvijestila policija.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić, dojava o nesreći zaprimljena je u 19,48 sati te je dijete koje je tada bilo bez svijesti hitno prevezeno gliserom u Fažanu, odakle su ga djelatnici Hitne medicinske pomoći prevezli u pulsku Opću bolnicu.

Dijete je zadržano na liječenju zbog teških ozljeda. Neslužbeno se doznaje da je vozilom upravljao djelatnik Nacionalnog parka Brijuni. Okolnosti nesreće se utvrđuju, te će više podataka biti poznato po dovršetku očevida.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nevrijeme u Rijeci srušilo kontejnersku dizalicu

Komentara 4

FR
franjo
16:02 24.07.2023.

U nacionalnom parku Dacia .

Avatar gusjenica
gusjenica
09:28 24.07.2023.

Bez obzira kako se dogodilo Brijuni zaslužuju da plate milijunsku odštetu. Dali su nekom My Munu da vozi automobil.

LU
Lukeruk
01:19 24.07.2023.

Ziher neki rođo od pijanog rade, opančar se malo nalalal a rade ga je poslal po još vinčuge za njega, lenku i decu im

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije