Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švercali

U dvostruku podnicu teretnjaka sakrili 700 šteka cigareta

ronhill cigarete
VL
15.06.2010.
u 12:52

Kamion je u ponedjeljak zaustavljen na ličkom dijelu autoceste kod odmorišta Zir.

GOSPIĆ - Lička je policija završila kriminalističko istraživanje nad jednim Varaždincem (41) i Metkovčaninom (27) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su njih dvojica u susjednoj Bosni i Hercegovini kupili 700 šteka cigareta ronhill. Cigarete su skrili u specijalno izrađenu dvostruku podnicu teretnog automobila mercedes sprinter bosanske registracije. Ovako prerađen kamion s cigaretama Metkovčanin je u ponedjeljak prokrijumčario u Hrvatsku s ciljem daljnje preprodaje. Međutim, u prijevozu cigareta u Zagreb spriječili su ga lički policajci i pripadnici mobilne jedinice Ministarstva unutarnjih poslova. Oni su kamion u ponedjeljak zaustavili na ličkom dijelu autoceste kod odmorišta Zir.

Od Metkovčanina je privremeno oduzeto vozilo i cigarete, a zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo protiv obojice je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Gospiću.

 

Ključne riječi

Komentara 2

GR
gromCH
23:46 15.06.2010.

otkuco ih neko...................

DU
Deleted user
23:53 15.06.2010.

taj što ih zaustavio taj im i prodo preko rođe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije