Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4,2 prema Richteru

U Bosni i Hercegovini zatresao potres: 'Kao eksplozija, jako zatreslo'

EMSC
10.02.2022.
u 15:32

Epicentar potresa bio je na dubini od dva kilometra, 16 kilometara od Tuzle

U Bosni i Hercegovini zabilježen je u 15:17 potres. Magnituda potresa, kako navodi EMSC, bila je 4,2 prema Richteru

Epicentar potresa bio je na dubini od dva kilometra, 16 kilometara od Tuzle. 

"Kao eksplozija, jako zatreslo, zvuk strašno", "Dobro protreslo, nekih pet sekundi trajalo", "Bio je prilično kratak, ali žestok", komentari su na današnji potres. 

VIDEO Na mjestu srušene kuće u Selima kraj Siska, gradi se prva zamjenska: 'Prezadovoljni smo, zadovoljava sve kriterije'

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Jmjm
04:35 11.02.2022.

Kada je potres zatresao Sisak i ,,muslimansku enklavu zeljezara -Sisak svi muslimani koji ljube Hrvatsku i Sisak su pobjegli u svoju majcicu Bosnu i ponjeli socijalu sa sobom ,dali ce sada otici u ,,majcicu,,da pogledaju dali ima steta na njihovim kucama i damijama?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije