Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Traže dadilju i nude joj veliku plaću, no imaju jedan poseban zahtjev

Za plaću od 55 tisuća funti godišnje traže dadilju koja bi im dijete odgajala u viktorijanskom stilu, bez tehnologije i puno emocija
29. lipnja 2018. u 13:11 6 komentara 9975 prikaza
dadilja
Foto: Getty Images

Jedna britanska obitelj preko internet stranice ChildCare.co.uk traži dadilju, no ne bilo kakvu.

duh Da se smrzneš Majka prestravljena: Nisam mogla spavati kad sam vidjela što je na fotografiji

Ova obitelj za svog sedmogodišnjeg sina traži tradicionalnu dadilju koja će dječaka odgajati u viktorijanskom stilu.

Viktorijanski stil roditeljstva pomaže izgraditi uglednu i pristojnu mladu osobu koja će kasnije postati velika i uspješna odrasla osoba. To je vizija koju imamo za našeg sina i nešto što je oblikovalo našu obitelj i našu vezu s drugim obiteljima i prijateljima – stoji u oglasu.

– Nažalost, postoje mnogi ljudi s kojima se više ne družimo zbog naših uvjerenja – priznali su, a zbog toga su prijašnjoj dadilji i dali otkaz.

Video Screenshot KAMERE OTKRILE Roditelji ostali iznenađeni kada su vidjeli tko pomaže bebi da luta kućom

Zadaci dadilje bili bi kao i svaki drugi, bila bi zadužena za spremanje djeteta u školu, oblačenje, kupanje, pomaganje oko zadaće. No, dadilja djetetu smije dopustiti samo jedan sat igre dnevno, a za sve aktivnosti mora biti lijepo odjeven.

– Vjerujemo da se postaje respektabilna osoba ako uvijek izgledate naočito i spremno za svaku prigodu – objašnjavaju ovi roditelji.

Djetetu nije dopuštena nikakva tehnologija poput igranja video igrica, računala ili televizora, a zabaviti se može uz igre na ploči, čitajući knjige ili igrajući se s tradicionalnim drvenim igračkama.

pijavica Uznemirujuće Medicinska sestra gotovo se srušila kada je vidjela što mu je liječnik izvadio iz nosa

Ovakve restrikcije su postavili jer "žele da svoje vrijeme provede postajući najbolja verzija sebe i odrastajući u poštovanog mladog čovjeka'.

– Ne treba mu ovisnost o video igrama koju druga djeca njegovih godina očito imaju – tvrde roditelji.

Dadilja bi dječaku morala osigurati sat vremena čitanja dnevno o aktualnim stvarima kako bi upoznao društvo, povijest i trenutne svjetske poslove.

selfie 'Ovo me užasno živcira' Objavila selfie iz kupaonice, no svi su primijetili samo jedno

Ono što je najkontroverznije u oglasu je to što roditelji od dadilje očekuju gotovo potpunu hladnokrvnost i ne pokazivanje osjećaja prema djetetu, a kako ga ne bi razmazila. Jedino što joj je dopušteno je rukovanje i poljubac u čelo prije spavanja ako je potrebno.

Dadilji bi dali plaću od 55 tisuća funti godišnje (oko 4.500 funti mjesečno) te bi imala 25 dana godišnjeg odmora kao i plaćeno bolovanje.

– Znamo da način na koji odgajamo sina nije konvencionalan, no vjerujemo da će ga dugoročno pretvoriti u uglednu i krasnu osobu koja će utjecati na svijet u kojem živimo – stoji na kraju oglasa.

Pogledajte i galeriju: Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara

dadilja
1 / 10
Preljub je vjerojatno jedna od najgorih stvari koju možete napraviti kada ste u vezi s nekim, no još je gore kada se zbog nevjere krenete osvećivati ili partnera/partnericu testirate u javnosti. U zadnje vrijeme svjedoci smo brojnih prijevara, a u nastavku se prisjetite nekih koje su "rušile" internet.
Dječji vrtić I ravnatelj bez teksta Majka se šokirala kad je vidjela što su u vrtiću napravili kćerkici
Autombil, gorivo
Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Semper5
  Semper5:

  I ja sam odrastao bez tehnologije, jedino što mi je bilo dostupno je bio tv u 7.15 na večer kad je bio crtić u trajanju 5-10 minuta. Pa mi ništa ne fali.

 • Deleted user:

  Bio bi to dobar pokušaj kad bi sam pokazali više roditeljskog altruizma a ne sve očekivati od dadilje na projektnom zadatku !!!!

 • Drmiha:

  Pa ja do sada nisam znao da sam i ja na nekakav nacin Viktorijanski odgajan. Jedino nisam imao dadilju i bio sam obucen onako kako je sta starijoj braci bilo vec malo al zato da bi bio lijepo odgojen smio ... prikaži još! mi je svatko iza usiju pljesku dati.