Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi obdukcija

Tragedija u Okučanima: Dječak (8) srušio se ispred škole, preminuo u bolnici

Ilustracija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
29.11.2018.
u 11:40

U školi kažu da, koliko oni znaju, dječak nije prethodno imao zdravstvenih problema

Osmogodišnji učenik Osnovne škole Okučani preminuo je danas nakon što mu je pozlilo u školi, usprkos tome što je Hitna pomoć brzo intervenirala i pokušala ga reanimirati, potvrdili su iz škole. 

U utorak oko 8 sati učenik Osnovne škole Okučani požalio se da mu nije dobro, nakon čega je izgubio svijest. Hitna pomoć došla je u roku 3 minute, nakon čega su reanimirali dječaka, potvrdili su Hini djelatnici škole.

Osmogodišnjak je potom odvezen u Opću bolnicu Nova Gradiška u kojoj se nisu mogle dobiti pojedinosti ove nesreće.

U školi kažu da, koliko oni znaju, dječak nije prethodno imao zdravstvenih problema te da će više informacija imati sutra, kada budu poznati nalazi obdukcije i patologa.

Ključne riječi

Komentara 22

TR
tramontana
12:27 29.11.2018.

A tuge, Bože moj. Jadni roditelji u tužnom životu.

LI
liliZG
12:00 29.11.2018.

svašta tu može biti, a najčešće neka neotkrivena urođena mana, ... eto mojoj maloj susjedi su tek sa 18 otkrili da joj se nije zatvorila ta neka "rupa" u srcu koja se obično zatvori prilikom poroda, ... sa 18 godina,, srećom nije se bavila nikakvim sportom koji bi vjerojatno ubrzao dijagnozu ali možda i ne, liječnički sportski pregledi su komedija.

VO
vorda400
12:03 29.11.2018.

U 90% slučajeva nažalost se prekasno otkrije kakva aneurizma ili problem sa srcem nitko ne radi preventivno preglede žao mi je roditelja kaj budu sad proživljavali kažu vrijeme liječi e ljudi k.rac liječi kad se ovo desi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije