Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI 2020.

ANKETA Tko vam je ostavio bolji dojam u sučeljavanju?

Foto: PIXSELL
1/7
03.07.2020.
u 01:20

Sutra je na snazi izborna šutnja i građanima je ovo zadnja prilika da dobiju odgovore na neka pitanja.

Dva dana prije izbora lideri najjačih stranaka sučelili su se na Novoj TV. Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i lider Restart koalicije Davor Bernardić odgovarali su na pitanja Sabine Tandare Knezović i Miroslava Bage dan prije izborne šutnje.

U anketi nam otkrijte što mislite tko je ostvario bolji dojam, odnosno tko se bolje snašao u finalnom sučeljavanju

 

 

Komentara 42

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:29 03.07.2020.

Pa Bero nezna što je refinanciranje ....i on bi vidio državu !?

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
22:06 03.07.2020.

Pišem komentare još dok su se koristili modemi k56, desetine tisuća sam ih napisao i isto toliko pročita. Ovaj Bero debatira kao najgluplji komentatori na forumima koji komentare prepisuju od drugih, pogrešno i bez razumijevanja i sretni jer su nešto napisali.

DU
Deleted user
22:17 03.07.2020.

Tuzno je gledati koji luzer ima ambiciju biti predsjednik vlade i koliko je oporba jadna... nevjerojatno je da takovi uopce imaju glasace. To nazalost govori koliko mnogo ima niskobudozetnih bezveznjaka u lijepoj našoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije