Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko je prolio krv tinejdžera za Dinamo i Boga, zar nas nije sram pitanja pretučenog djeteta na antidepresivima?

11.10.2022. u 19:27

Sramota je škole i institucija sve do ministra Radovana Fuchsa ako je jedina posljedica brutalnog nasilja nad 10-godišnjakom u Biogradu na moru što se on na antidepresivima pita jesam li osramotio školu

Komentara 14

UD
Udbaš
09:02 12.10.2022.

Bog je kriv? Crkva potiče? Tako se potiče prolijevanje krvi krščana jer se stavlja meta na protivnike nasilja čime se automatski miče fokus sa nasilnika. Grozan naslov...

ZA
!zagreb!
20:55 11.10.2022.

Mali je kriv jer se ne zna obraniti. Šalim se. To su meni rekli u vrtiću odgojitelji. Sve naopako danas.

NA
najposebniji
21:30 11.10.2022.

Pokušaj to objasniti jednom navijaču, kojem pune glavu takvim glupostima od malih nogu da mrze samo što netko nosi majicu druge.boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije