Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zeleno lijeva koalicija

Tamara Visković kandidatkinja za gradonačelnicu Splita

U Splitu najavljeno osnivanje lokalne grupe političke platforme Možemo!
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
17.05.2022.
u 13:00

Programska usmjerenja zeleno-lijeve koalicije poznata su, i na njima će biti utemeljen i naš program za Split, naveli su u priopćenju

Stranke Možemo! - Politička platforma i Nova ljevica zajedno će izaći na predstojeće lokalne izbore za gradonačelnika i Gradsko vijeće Splita. Kandidatkinja za gradonačelnicu, te nositeljica koalicijske liste bit će Tamara Visković.

“Programska usmjerenja zeleno-lijeve koalicije poznata su, i na njima će biti utemeljen i naš program za Split: lokalna primjena zelenih politika od gospodarenja otpadom do čuvanja prostora, socijalna pravednost i osjetljivost, rodna i socijalna ravnopravnost na svim razinama, uključivost i suradničko upravljanje, zaštita javnog dobra", naveli su u priopćenju i najavili kako će svoju kandidatkinju i program predstaviti u petak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije