Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Talijan i Rumunj pokušali u Hrvatsku unijeti 1640 kutija cigareta

cigarete
PU SD
01.03.2010.
u 08:47

U vozilima je pronađeno ukupno 1640 kutija raznih vrsta cigareta bez nadzornih markica Ministarstva financija RH.

Na međunarodnome cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, na ulazu u RH, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske kontrolirali su dva osobna automobila, audi 6 i ford talijanskih nacionalnih oznaka kojima su upravljali 39-godišnji rumunjski i 35-godišnji makedonski državljanin, objavila je jutros Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

U vozilima je bilo skriveno ukupno 1640 kutija raznih vrsta cigareta bez nadzornih markica Ministarstva financija RH.

Nakon provedenih carinskih prekršajnih postupaka, obojica su uhićena i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje te utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su počinili kaznena djela izbjegavanja carinskog nadzora. Protiv obojice slijede kaznene prijave nadležnome državnom odvjetništvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije