Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKUSNIJI I MUDRIJI

Tako se to radi: Pokušala 'preveslati' oca, on je na brutalan način naučio lekciju

Foto: Screenshot
13.09.2020.
u 11:26

Tinejdžerica Emily iz Palm Beacha na Floridi odlučila je izvesti trik sa svojim ocem, no nije slutila da će je on preveslati

TikTok sve je popularniji među mladima, a jedni od brojnih videa koji se na toj društvenoj mreži objavljuju jesu i razni izazovi.

Tako je tinejdžerica Emily iz Palm Beacha na Floridi odlučila izvesti trik sa svojim ocem, no nije slutila da će je on preveslati.

Djevojka je ocu rekla da mora izvući novčanicu od pet dolara koja je nalazila ispod dezinficijensa, a da pritom ne dotakne bočicu. Ako je ne uspije izvući, ona dobiva novac.  

 

Otac joj je kazao kako to ne može učiniti jer je novčanica zalijepljena za dno bočice. Djevojka mu je kazala kako nije i podigla je nakon čega je on brzo uzeo novčanicu i otišao.

Tinejdžerica je u čudu gledala što joj je otac napravio, a snimka je odmah, očekivano, postala hit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije