Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahtjev proizvođača

Sve češće nestašice: Poskupljuju lijekovi, Beroš mijenja pravilnike o cijenama

16.04.2023.
u 20:58

Lijekovi su prejeftini i europskim proizvođačima neisplativi, a sirovinu sve teže nabavljaju jer je u rukama azijskih konkurenata. S domaćeg tržišta svaki treći dan povlači se po jedan lijek

Komentara 11

DU
Deleted user
21:09 16.04.2023.

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni" ? Kako bi bilo da malo pišemo o Plivi,Belupu,imunološkom?O promašenoj globalizaciji umjesto samodostatnih društava? O onima koji su nas vratili u srednji vijek!! U 21.stoljeću u srcu Europe nedostaje generičkih lijekova.Običnih antibiotika?? A nekad smo PATENTIRALI iste! Za sve ovo netko mora da odgovara m.jku mu! (iz filma Nema problema)

BA
bacenheider
09:55 17.04.2023.

Sve radi pohlepe! Daj u Kinu,oni proizvedu jeftino,a mi ovdje prodavamo skupa ali dosli i Kinezi sebi.Nema vise jeftino,plati trzisnu cijenu.Oni proizvedu neku marku za 50 eura,a pametnjakovici prodavali po tisucu.Sad je tome kraj!

DU
Deleted user
21:12 16.04.2023.

Bolnice treba vratit državi.Ukinut ovrhe i blokade istih. Izdatke za zdravstvo povećat.Liječnicima i med.osoblju podić plaće.Izvršit reotkup barem jedne jake farmaceutske kompanije i nju stavit pod državnu pasku. Olako smo mi sve rasprodavali i grlato galamili da je država loš gospodar.Davali i jamljali za kunu! Primjer Jugoslavije,Kine,Izraela svjedoči da to nije tako.Strateške grane moraju ostat u rukama narod i države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije